🔥İndirim Windows 10/11Pro key

Format atsanız dahi kalıyor para vermenize gerek yok

Dostum linke felan gerek yok powershelle uğraşmadan yada anlamayanlar için dosya halinde mevcut isteyene atabilirim uzak masaüstünden

Ağalar 1 yıl önce kasa topladım keysiz kullanıyorum ihtiyacım var ne tavsiye edersiniz

Key icin niye para oduyorsunuz internette retail keyler bedava telegram gruplarinda paylasilmis internet sitelerinde var bu keylere para vereceginize gidin onlardan kullanin crack ve cmd olayina hic gerek yok

Key icin niye para oduyorsunuz internette retail keyler bedava telegram gruplarinda paylasilmis internet sitelerinde var bu keylere para vereceginize gidin onlardan kullanin crack ve cmd olayina hic gerek yok
Özelden yardımcı olur musun Hocam rica etsem

ben windows 7 de kullanıyordum anakarta göre key üreten programlar vardı.crackliyor ve orjinal yapıyordu sistemi.muhtemelen bu keylerde öyle.o yüzden 10 tl kimisi de 210 tl vermiş süper zekalar :D.normal fiyatları 5k civarı keylerin.

beyler 48 saat içinde kullanması lazımmış benimki boşa düştü lazım olana verim

Dostum linke felan gerek yok powershelle uğraşmadan yada anlamayanlar için dosya halinde mevcut isteyene atabilirim uzak masaüstünden
Niye bilmedikleri bir dosyayı açsınlar? açık kaynak kodlu kafasına yatanlar direkt yapar yatmayan olursa gider alır keyini. Ayrıca uğraşacağın bir şey yok 10 saniye sürüyor powershell kodunu yapıştırıp 1e tıklıyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,161
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri