🔥İndirim Windows 10/11Pro key

öylesine satın alim dedim yedekte dursun teslim edildi diyoda key gelmedi bana nerden ulaştırıyor ?
Post automatically merged:

siparişi onaylayarak alıyormuşuz keyi

öylesine satın alim dedim yedekte dursun teslim edildi diyoda key gelmedi bana nerden ulaştırıyor ?

siparişi onaylayarak alıyormuşuz keyi

24 saat içinde kullanılması gerek.

Siparişlerim bölümüne geliyor, bildirimleri kontrol et

Tam konuyu okurken karşıma çıkan "windows lisansınızın süresi yakında dolacak" uyarısının bende meydana getirmiş olduğu heyecan, korku gerilim cart curt duyguların bünyemde oluşturmuş olduğu etkinin kredi kartıma yansıması olarak 5 tane aldım

Eskiden çok tartışıyordum ama crack yada bu keyler gerçekten boşa yapıyoruz.

Cmd ile etkinleştirme ile arasında bir fark yok. Artık 10 lira bile bunlara para vermemekten yanayım.

Tam konuyu okurken karşıma çıkan "windows lisansınızın süresi yakında dolacak" uyarısının bende meydana getirmiş olduğu heyecan, korku gerilim cart curt duyguların bünyemde oluşturmuş olduğu etkinin kredi kartıma yansıması olarak 5 tane aldım

İnşallah sanal kart ile alıyorsunuzdur...
Birde cmd ile etkinleştirip geçin.

Cmd ile etkinleştirme ile arasında bir fark yok. Artık 10 lira bile bunlara para vermemekten yanayım.

Crack ben güvenmiyorum. Tavsiye etmiyorum.

Saglamlisans tan 2. Key i aldım Oem. Fatura bile kesiyorlar valla

Crack ben güvenmiyorum. Tavsiye etmiyorum.
Cmd ile sadece kod etkinleştirmekten bahsediyorum. Program vs indirip kurmaktan bahsetmiyorum. Yıllardır bu şekilde sorunsuz kullanıyorum. Pcden bankacılık işlerine girmediğim için kafamda rahat.

Boş masraf yapmışsın hocam yakında geçersiz olacaklar zaten şu key muhabbeti bomboş bir şey forumdaki konudan yapın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,107
Üyeler
190,860
Son üye
Alper389
Geri