Bunun Crackten ne farkı var? Aynı kapıya çıkıyor.Şöyle bir forum konusu var. Crack yerine bu daha güvenilir ve tercih edilebilir.
https://forum.donanimarsivi.com/konu/uecretsiz-windows-10-etkinlestirme.82891/
Dostum linke felan gerek yok powershelle uğraşmadan yada anlamayanlar için dosya halinde mevcut isteyene atabilirim uzak masaüstündenFormat atsanız dahi kalıyor para vermenize gerek yok
GitHub - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts: Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, KMS38, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting.
Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, KMS38, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting. - massgravel/Microsoft-Activation-Scriptsgithub.com
Özelden yardımcı olur musun Hocam rica etsemKey icin niye para oduyorsunuz internette retail keyler bedava telegram gruplarinda paylasilmis internet sitelerinde var bu keylere para vereceginize gidin onlardan kullanin crack ve cmd olayina hic gerek yok
Bu açık kaynak ve virüssüz ayrıca tek kalıcı etkinleştiren bu .KMS'leri güvenli bulmuyorum
ozelden yardim etmeme gerek yok google yaziyorsunuz retail key diye cikiyor zaten sadece dogru kelimeleri kullanmaniz gerekÖzelden yardımcı olur musun Hocam rica etsem
Niye bilmedikleri bir dosyayı açsınlar? açık kaynak kodlu kafasına yatanlar direkt yapar yatmayan olursa gider alır keyini. Ayrıca uğraşacağın bir şey yok 10 saniye sürüyor powershell kodunu yapıştırıp 1e tıklıyorsunDostum linke felan gerek yok powershelle uğraşmadan yada anlamayanlar için dosya halinde mevcut isteyene atabilirim uzak masaüstünden