Arama sonuçları: *

• Users: Rego
  • Order by date
  1. R

Gamepower Aero Ultra Ses Sorunu

Kankam ben de aldım ama mikrofondan ses gitmiyor sen direkt takıp kullandın mı yoksa ekstra bir şey yaptın mı
  2. R

Form uygulamasını .Net framwork'e nasıl çeviririm

Varmış brom. Aynı hatayı yapan olursa çözümü ekliyorum: 1-Projeyi açıp proje ismine sağ tık yapıyoruz 2-"Proje dosyasını düzenle" ye tıklıyoruz(.csproj sekmesi açılıyor) 3-<PropertyGroup> da targetframework'ü bulup <TargetFramework>net48</TargetFramework> olarak değiştiriyoruz 4-Versiyonda hata...
  3. R

Form uygulamasını .Net framwork'e nasıl çeviririm

Arkadaşlar form uygulaması yapıyorum projeyi oluştururken farketmeden .Net olmayan seçeneği (ilk seçenek) seçmişim. ADO.NET Entity Data Model ekleme çalıştığımda da bu hatayı alıyorum. .Net Framework olan seçeneği seçmem gerekiyomuş ama projede baya ilerledim baştan yapmak istemiyorum. .Net e...
  4. R

Çözüldü✓ ACİL!!! HP OMEN 16 - ASUS TUF A15 ARASINDA KALDIM HANGİSİ ALINIR

Power limit konusuna ne diyorsun hocam bi de omen 16 serisinde kronik anakart arızası var diyorlar
  5. R

Power limit konusunu biraz açabilir misin hocam ne gibi sıkıntılar çıkarır
  6. R

Hocam yazılım ve sanal makine linux vs için kullanacağım. HP hakkında pek bilgim olmadığı için kararsız kaldım malzeme kalitesi uzun süreli kullanımda vs hangisini almak daha mantıklı olur acaba kafam ağrısın istemiyorum
  7. R

Arkadaşlar bu 2 cihaz arasında kaldım 1 saat içinde almam gerekiyor hangisini alayım sizce https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-a15-fa507nv-lp037-8gb-rtx4060-ryzen-7-7735hs-16gb-ram-512gb-ssd-15-6-inc-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00004AJ5NE?magaza=GpnTeknoloji...
  8. R

rtx 4060 laptop önerisi

Hocam hp lerde ekran sönük kalıyor değeri düşük diyolar bu konu hakkında bilgin var mı 1708168962 https://www.incehesap.com/gigabyte-aorus-7-9kf-e3ee513sd-i5-12500h-rtx-4060-360hz-17-3-fhd-dos-gaming-notebook-fiyati-63252/ HOcam bu ürün nasıl iyi gibi duruyor ama pek kullanıcı yorum vs. göremedim
  9. R

rtx 4060 laptop önerisi

Hangi sıkıntılardan dolayı pişmanlık yaşatır
  10. R

rtx 4060 laptop önerisi

https://www.hepsiburada.com/monster-tulpar-t5-v23-2-2-intel-core-i7-12650h-32-gb-ram-1-tb-ssd-8-gb-rtx-4060-freedos-15-6-fhd-144-hz-oyun-bilgisayari-p-HBCV00004NBDZL?magaza=Monster%20Notebook...
  11. R

Kali Linux Monitor Mode ve Packet Injection Destekleyen Wifi Adaptor Önerisi

Arkadaşlar udemy'den etik hacker kursu alıyorum, ağ kısmına geçtim ve wifi adaptörüne ihtiyacım var. Alacağım adaptörde monitor mode ve packet injection özellikleri olması gerekiyormuş. Piyasada çok fazla adaptör var be bu bilgiler de yazmıyor yanlış adaptör almak istemiyorum. Yardımcı olabilir...
  12. R

Kali Linux'ta Ctrl + Alt kombinasyonu Çalışmıyor

Arkadaşlar merhabalar. Öncelikle belirteyim şuan sanal makine ve linux konusunda çok az bilgim var. Sanal makine indirip içine kali linux kurdum ama ne terminalde ne de herhangi bir yerde ctrl + alt kombinasyonuyla yapılan(örneğin ctrl + alt + 3 -> #) işaretleri kullanamıyorum. Bunu nasıl...
Geri