Gamepower Aero Ultra Ses Sorunu

DevAgonYa

80+
Reaksiyon skoru
11
Arkadaşlar merhaba geçen gün Abdullah abinin hikayesiyle birlikte gamepower aero ultra kulaklığı aldım
Bugün geldi ve kulaklığı şuanda test ediyorum
2.4ghz modunda kulaklıkta bir dip ses var rahatsız edici şekilde
kablolu ve bluetooth modunda bu dip ses yok
Bundan önce Gamepower Kizaru kullanıyordum ve pc sesi 24 olmasına rağmen sesi ideal bir seviyedeyken aero ultrada 100 yaptığım zaman aynı seviyelere denk geliyor
Yani anlayacağınız sesi düşük seviyelerde nerdeyse hiç vermiyor, çok az geliyor
Spotifyda da mesela pc sesi 24, spotify sesi %20 olarak yapıyordum Kizaru'da, Aero Ultra'da ise pc sesi 24 kalsa bile spotifyda %100 yapmam gerek ki duyulabilsin yada tam tersi şekilde
ama bluetooth modunda telefonda bağlanınca yüksek şekilde geliyor yine onda sıkıntı göremedim.
Henüz bir uygulaması yok bu yüzden 7.1 ayarları ve ses ekolayzeri için bir şey yapılamıyor

o dip ses dediğin nc için olması lazım kapatma ayarı varsa kapatınca gitmesi lazım

Konfor açısından nasıl, 3-4 saatlik kullanımda baş ağrısı vs. yapar mı

Mikrofonu taktığınız zaman döndürmeniz lazım zaten direkt takarsanız boşluk olduğunu fark ediceksiniz
Sesi bi garip çıkıyor hocam . Bass yok sanki dümdüz çalıyor müziklerim . Mikrofon kalitesi hoşuma gitti de bu ses ayarını nasıl ayarlayabilirim acaba . Olmazsa iade edebileceğimide düşünmüyorum hijyenikten dolayı iptal ederler bence

Sesi bi garip çıkıyor hocam . Bass yok sanki dümdüz çalıyor müziklerim . Mikrofon kalitesi hoşuma gitti de bu ses ayarını nasıl ayarlayabilirim acaba . Olmazsa iade edebileceğimide düşünmüyorum hijyenikten dolayı iptal ederler bence
sesi ayarlayamıyorsun gamepower ile instagramdan konuştum uygulaması da olmayacakmış
Ve dipses sorunu olduğunu kabul ettiler tüm aero modellerinde var dediler
1757702808669.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben iade için hepsiburada müşteri hizmetleri ile konuştum bana konuşmanın ekran görüntüsü ile birlikte iade talebinde gönderirseniz iade olabilir dediler

Geri