Arama sonuçları: *

1. E

Tyt Hangi Konudan Başlamalıyım

coğrafya konu anlatımı izledim yok kafam almıyo çok ezber var
  2. E

coğrafyaya bakiyim dedim beynim iflas etti
  3. E

Beyler PMYO Polis meslek yüksekokullarını çok istiyorum ve benim daha temelim bile dügzün değil geçen sene bi MSÜ ye gireyim dedim öylesine 195 aldım PMYO için 260 puan almam gerekiyor şurada son 4 ay kaldı sınava nereden başlayayım tavsiyeleriniz neler video linkleri, test veya kitap öneriniz...
  4. E

Yardım Saçma Sapan Olay Yüzünden Ehliyetim İptal Oldu

patronuma laf edersem işimden olurum ki acele et diyen patronum değil senin gibi adi insanlar 1770919474 ayna cezası saçma her türlü haklıyım ayna konusunda
  5. E

SULH CEZA HÂKİMLİĞİ’NE (… NÖBETÇİ) İTİRAZ EDEN (ŞÜPHELİ): Ad Soyad: Emre Çetin T.C. Kimlik No: ………………… Adres: ……………………………………… Telefon: ………………… KONU: Trafik idari para cezasına ve ceza puanına ilişkin itirazımdır. AÇIKLAMALAR: …/…/2026 tarihinde tarafıma, Antalya ili Döşemealtı ilçesinde yapılan...
  6. E

ekmek parası dakika başı kırmızı ışık her ışıkta dursam günü 15 paketle bitiririm 1770919139 kırmızı ışığa bişey demiyorum zaten o konuda sizin gibi siparişim nerde kaldı diyen insanlara paketini yetiştirmeye çalışıyordum 1770919211 motordaydım kanka kuryelik yapıyorum dedim ya
  7. E

sizin gibiler siparişim nerde kaldı diye azarlamazs bizi kimse trafik kurallarına aykırı bir şey yapmaz 1770916260 napiyim motor yok mu edeyim kaza yaptığım gibi mecbur çıkıcam trafiğe
  8. E

itiraz etsem kazanamaz mıyım
  9. E

bilen anlayan veya yaşayan birisi varsa öyle konuşsun lütfen rica ediyorum. motor ehliyetim var araba ehliyeti almak için kuryelik yapıyordum stajyer sürücüyüm bu arada ramak kalmıştı stajyerliğimin bitmesine araba ehliyetini aldım zar zor daha 3 gün olmadan kırmızı ışıktan geçtim yunus polis...
  10. E

E-ticaret yapmak istiyorum yapan varmı?

kitleye göre yapıyorum ancak herkes yazıp bidaha bakmıyor mesaja
  11. E

E-ticaret yapmak istiyorum yapan varmı?

shopiere ürün koydum o kadar reklama rağmen sadece 1 kişi aldı letgoda ve instagramda airpods ve saat satmaya çalışıyorum binlerce kişi erişiyor ancak mesaj atıp bidaha bakmıyorlar anlamadım ben bu işi
  12. E

Monitörü kırmama ramak kaldı plattan gümüş 1 düştüm valo gelin

gel ben sana bi takım vereyim onla maç kazan herkes şahit 1000 TL şimdi atıcam 1733222513 takıma full troll denk geliyor çoluk çocuk
  13. E

FORS #TR31 1733221201 TAKIM FULL TROLL DENK GELİYO NE DEMEK HAKETTİĞİN LİGE DÜŞMÜŞSÜN SENİN ANNEN ÖLSE HAKETTİĞİN İÇİN Mİ ÖLCEK
  14. E

..........................a
  15. E

Valo girecek yokmu veledlerden bıktım

eş dost 0 sosyal hayat 0
  16. E

aynen öyle veledlerden maç alamıyorum
  17. E

....................a