Neler Yeni

E-ticaret yapmak istiyorum yapan varmı?

emrevoxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Emre
shopiere ürün koydum o kadar reklama rağmen sadece 1 kişi aldı letgoda ve instagramda airpods ve saat satmaya çalışıyorum binlerce kişi erişiyor ancak mesaj atıp bidaha bakmıyorlar anlamadım ben bu işi

Copa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Boran Bakır
Instagram
scalettanoh
Ben değil ancak bir arkadaşım yapıyor.
Hocam ilk başlarda bu sayılar normal. Benim arkadaşım ilk hafta hiç sipariş almamıştı, şuan günde 20 30 görüyor. Reklam konusunda kesinlikle bir bilene danışmanız lazım. Reklamın kitlesini belirlemek ve algoritmasını çözmek lazım. Kesinlikle bot takipçiye bulaşmamanızı tavsiye ederim kitlenizi bozuyor.
Birazcık maddi olarak başlangıçta yormuştu ancak dediğim gibi arkadaşım böyle başlayıp ilerletti işlerini.

YOLUNUZ AÇIK OLSUN HAYIRLI SATIŞLAR

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
alperen selamoğlu
Instagram
selamogllu
fiyatlandırman nasıl? ürün kalitesi ne durumda ve çekimlerde bu kaliteyi belli ediyor musun?çekimlerin nasıl?güven sağlayabiliyor musun yazılarında
Mesaj otomatik birleştirildi:

reklam direk rastgele mi oluşturuyorsun yoksa bir kitle beliliyor musun? çünkü 60 yaşındaki bir instagram kullanıcısı kulaklık almayacaktır ama sen ona da reklam oluşturmuş olabilirsin misal

emrevoxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fiyatlandırman nasıl? ürün kalitesi ne durumda ve çekimlerde bu kaliteyi belli ediyor musun?çekimlerin nasıl?güven sağlayabiliyor musun yazılarında
Mesaj otomatik birleştirildi:

reklam direk rastgele mi oluşturuyorsun yoksa bir kitle beliliyor musun? çünkü 60 yaşındaki bir instagram kullanıcısı kulaklık almayacaktır ama sen ona da reklam oluşturmuş olabilirsin misal
kitleye göre yapıyorum ancak herkes yazıp bidaha bakmıyor mesaja

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
alperen selamoğlu
Instagram
selamogllu
dostum bana attığın e kitap neydi o sen mi satıyorsun onu şuan anlamadım bi

Top Bottom