E-ticaret yapmak istiyorum yapan varmı?

emrevoxy

80+
Reaksiyon skoru
28
shopiere ürün koydum o kadar reklama rağmen sadece 1 kişi aldı letgoda ve instagramda airpods ve saat satmaya çalışıyorum binlerce kişi erişiyor ancak mesaj atıp bidaha bakmıyorlar anlamadım ben bu işi

Ben değil ancak bir arkadaşım yapıyor.
Hocam ilk başlarda bu sayılar normal. Benim arkadaşım ilk hafta hiç sipariş almamıştı, şuan günde 20 30 görüyor. Reklam konusunda kesinlikle bir bilene danışmanız lazım. Reklamın kitlesini belirlemek ve algoritmasını çözmek lazım. Kesinlikle bot takipçiye bulaşmamanızı tavsiye ederim kitlenizi bozuyor.
Birazcık maddi olarak başlangıçta yormuştu ancak dediğim gibi arkadaşım böyle başlayıp ilerletti işlerini.

YOLUNUZ AÇIK OLSUN HAYIRLI SATIŞLAR

fiyatlandırman nasıl? ürün kalitesi ne durumda ve çekimlerde bu kaliteyi belli ediyor musun?çekimlerin nasıl?güven sağlayabiliyor musun yazılarında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

reklam direk rastgele mi oluşturuyorsun yoksa bir kitle beliliyor musun? çünkü 60 yaşındaki bir instagram kullanıcısı kulaklık almayacaktır ama sen ona da reklam oluşturmuş olabilirsin misal

fiyatlandırman nasıl? ürün kalitesi ne durumda ve çekimlerde bu kaliteyi belli ediyor musun?çekimlerin nasıl?güven sağlayabiliyor musun yazılarında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

reklam direk rastgele mi oluşturuyorsun yoksa bir kitle beliliyor musun? çünkü 60 yaşındaki bir instagram kullanıcısı kulaklık almayacaktır ama sen ona da reklam oluşturmuş olabilirsin misal
kitleye göre yapıyorum ancak herkes yazıp bidaha bakmıyor mesaja

dostum bana attığın e kitap neydi o sen mi satıyorsun onu şuan anlamadım bi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,674
Üyeler
183,876
Son üye
rmhturk
Geri