Arama sonuçları: *

1. K

Kasa Tavsiyesi Almak İstiyorum

https://amzn.eu/d/6d4M6DR
  2. K

🔥İndirim HİKSEMİ SSD 1920GB, 3350₺

Ssd bu şekilde.
  3. K

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

Samsung veya aoc 3440x1440 34inç oled monitör
  4. K

tabii ki 3 tane m2 ssd slotum dolu olduğu için aldım, umarım iyi bir şey çıkar depolama ve oyun için aldım.
  5. K

Amazon sattığı için aldım, 3 taksit yaptım birde, İyi fiyat.
  6. K

10bin bandına akvaryum kasa önerisi

siyahını 7000tl ye aldım diğer satıcılara göre uygundu, inceleme videolarını izledim fan kalitesinden tut malzeme kalitesine kadar çok güzel duruyor kasa, dahada indirime girermi bilmem.
  7. K

Siparişi verdim bakalım yarın teslim edilcek, umarım anakart soğutucu sığar.
  8. K

kasa çok hoşuma gitti fakat arctic 360 ile b650 tomahawk sığarmı acaba.
  9. K

Lcd Ekranlı Beyaz kasa 5.599TL !!!

Piyasadaki ekranlar genelde 3.5, 5 inç bu ekran 8 inç bunu alma sebebim zaten ekranı kasada eşantiyon olarak düşünüyorum yedek bilgisayarımı aktardım, dragosun ekranları hdmi dan görüntü alıyor bunun gibileri 9 pin üzerinden anakarttan görüntü alıyor.
  10. K

Bir önceki kasam dark maxima v30 neredeyse aynı boyuttalar.
  11. K

dış korumayı ben yaptım sert kartondan siyah bant ile güzelce kapladım, yazılımın resmini de koydum hazır temalar var ama istenilen gif video gibi şeylerle de özelleştirebilirsin, kasanın resmide var baya büyük kasa, akvaryum kasaya geçtiğim için sistemi daha tam toparlayamadım en azından fikir...
  12. K

Typec var kasada ayrıca kasada çok kötü değil ama 5.5 pahalı gibi. 1762555412 https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-power-boost-pb-p4367bb-argb-3-fanli-siyah-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,771437998.html Almak isteyen takip etsin arada 4bine düşüyor.
  13. K

Takılıyor, powerbost kendi yazılımı var fakat ekranın çerçevesi yok, 3d yazıcıdan baskı alarak veya ekran boyutunda korucu lazım, şuan işteyim 1 saat sonra eve geçince atayım resim.
  14. K

Geçen hafta siyahını 4bine aldım, ekranı ana bilgisayarıma, kasasınıda yedek olan bilgisarıma kullandım, sadece ekranlar 5bin civarında.
  15. K

🔥İndirim MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI

Ben bu anakartı aldığım zaman steam için 20 dolar kod veriyordu msi, anakartı alacaklar için bakmasında fayda var.
  16. K

❌İndirim Bitti! GravaStar Mercury M2 600TL

Görmedim amazonda gezinirken farkettim paylaşmak istedim konusu silip veya kitleye bilirmuyuz
  17. K

❌İndirim Bitti! GravaStar Mercury M2 600TL

https://amzn.eu/d/58I0vVX
  18. K

(Kişiye özel )Hepsiburada alt limitsiz %50 indirim

Hepsiburada nın düzanbazlığı kelime oyunu yapıyorlar.
  19. K

(Kişiye özel )Hepsiburada alt limitsiz %50 indirim

%50 değil 100TL maksimum indirim yapıyor.
  20. K

34" monitör Tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba. Şu anda kullandığım 34" VA monitörümü OLED ile değiştirmek istiyorum, sahibinden şöyle bir monitör buldum. 23 bine verecek satıcı...
Geri