🔥İndirim HİKSEMİ SSD 1920GB, 3350₺

hocam yabancı forumlarda falan baktım millet pek memnun değil bu markadan. bende güvenip verilerimi depolamak istemedim aslında. ilk başta hikvision ile ortak şirket sanmıştım ama tamamen ayrı bir şirketmiş. yazı stili falan benziyor ama bunlar 2017 de kurulan yeni bir şirketmiş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gitgide düşüyor fiyatı. çok ilginç
hiksemi markasının sahibi hikvision. https://en.wikipedia.org/wiki/Hikvision

fiyat düşmüş şuan alınası

Ssd bu şekilde.
1000030805.webp
1000030804.webp

Amazonun kendisi ithal ediyormuş muhtemelen patlayınca yenisiini yollarlar keşke 2tb hariici hdd alacağıma bunu alsaydım

detaylı bilgisi varmı bunun? kaç TBW, QLC mi TLC mi dram varmı hiçbir bilgi bulamadım :D

detaylı bilgisi varmı bunun? kaç TBW, QLC mi TLC mi dram varmı hiçbir bilgi bulamadım :D
3 bine 2tb ssd ne yapıcan al gec ben senelerdir aliex den aldıgım Xraydisk kullanıyorum tas gibi

3 bine 2tb ssd ne yapıcan al gec ben senelerdir aliex den aldıgım Xraydisk kullanıyorum tas gibi
depolama amaçlı bakıyorum zaten hocam ama önemli bilgi saklamamak lazım zaten bu tarz markalarda diye düşünüyorum

depolama amaçlı bakıyorum zaten hocam ama önemli bilgi saklamamak lazım zaten bu tarz markalarda diye düşünüyorum
Tabii ki mesela fotograf arsivi gibi tekrar temin edilemeyecek seyleri sadece buna guvenip saklamam ama oyun program muzik film vs icin uygun

ben 2 tane daha aldım
4 tane hikvision toplam 8tb ssd nin maliyeti 12 bin tl oldu.
10 tb 3.5 harddisk alsam refurbished olmayan bunlarla aynı paraya gelir.

2tb versiyonunu(konudaki 1920) 13700k sisteme yedek olarak taktım forza horizon kurdum xbox store dan
oyunu yükleyip haritaya girmesi 3dk 15 sn ... 7500f li xpg 70 m2 gen4 7400mb okumalı dramli disk in haritaya girmesi 3.50 dk. işlemci dışında ssd m2 arasında benim gözlemlediğim fark yok varsa da minimal.
erişim süresi m2 sata aynı 0. mekanik gecikme yok. m2 den dosya transfer ettim 500 mb la attı. diğer diskleri sata type c kutuya takacağım. 250 liradan type c kutuları aldım orico 4 tane

ben 2 tane daha aldım

2tb versiyonunu(konudaki 1920) 13700k sisteme yedek olarak taktım forza horizon kurdum xbox store dan
oyunu yükleyip haritaya girmesi 3dk 15 sn ... 7500f li xpg 70 m2 gen4 7400mb okumalı dramli disk in haritaya girmesi 3.50 dk. işlemci dışında ssd m2 arasında benim gözlemlediğim fark yok varsa da minimal.
erişim süresi m2 sata aynı 0. mekanik gecikme yok. m2 den dosya transfer ettim 500 mb la attı. diğer diskleri sata type c kutuya takacağım. 250 liradan type c kutuları aldım orico 4 tane
hocam zaten sata ssd veya pcie gen3-4-5 arasında sistem açılışı, programlar, oyunların yüklenmesi arasında hiçbir fark yok. yeter ki ssd olsun hard disk olmasın. ssd nin çalışma mantığı hard diskten farklı olduğu için çok düşük hızdaki ssd de sizin tüm bu işlerinizi sorunsuz halleder. ama yüksek hızdaki hard disk bile sorun yaratır, tıkanır, çalışmayı durdurabilir, donma kasma yapabilir.

ben 2 tane daha aldım

usb 3.0 hangi kutuyu önerirsiniz hocam? birkaç çeşidi var da, link atabilir misiniz?

usb 3.0 hangi kutuyu önerirsiniz hocam? birkaç çeşidi var da, link atabilir misiniz?
orico herhangi bir type c modeli
ben hepsini beyaz orico aldım
2 tanede vegvişeg almıştım type c siyah vegviegler sata diski okumadı orico her şeyi okuyor kopmasız çalışıyor
yalnız plastikleri çok dandik :)

orico herhangi bir type c modeli
ben hepsini beyaz orico aldım
2 tanede vegvişeg almıştım type c siyah vegviegler sata diski okumadı orico her şeyi okuyor kopmasız çalışıyor
yalnız plastikleri çok dandik :)
Teknolojik olarak bir açıklaması var mı bilmiyorum ama imkanınız varsa sata SSD'leri kasa içerisinde kullanmanızı önerebilirim, Orico'nun da dahil olduğu total 3 farklı SSD kutusunda 3 tane SSD bozdum fazla veri yazmama rağmen 4 yılda, kasa içerisindeki SATA SSD'lerime ise hiçbir şey olmadı Reddit'te de buna benzer çok fazla durum gördüm

Okuma, yazma hızı vaat edilene yakın soldaki Temu'dan aldığım Kodak SSD sağdaki Hiksemi

Ekler

• 1763272847882.webp
    1763272847882.webp
    98.6 KB · Hit: 43
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,980
Üyeler
184,710
Son üye