🔥İndirim HİKSEMİ SSD 1920GB, 3350₺

Valla 1 ay oldu kullanıyorum oyun için almıştım bir sıkıntı yok şu an zaten bende de boşta M2 slotu yok o yüzden dark markasının M2 PCI kartına takip kullaniyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben amazon satıyor diye gözum kapali aldım bugüne kadar Amazon her sorunuma çözüm getirdi bunda da bir problem çıkarsa halletmeyeceklerini sanmıyorum zaten satıcısı Amazon olmayan hiçbir ürünü almiyorum
hayırlısı olsun, oyun diski yapmazsan sorun olmaz diye düşünüyorum

4300 liraya vatanda dramli heatsinkli 2tb gen4 ssd düştü iki kere 5000 civarına bulunuyor diğer sitelerde de. Sataya bu para çok
evet ben onu kullanıyorum foto da görünüyor

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-10-31 saat 16.14.09_c1994c8e.webp
    WhatsApp Görsel 2025-10-31 saat 16.14.09_c1994c8e.webp
    323.7 KB · Hit: 31
ben aldım sağol konu sahibi
mekanik hdd fiyatına bir başka ssd
geçen ayda 2tb wave ssd almıştık fişek gibi çalışıyor bir de m2 sini aldık 3300 gibi bir şeydi o da.
bunların ithalatçısı amazon
nasıl bir listeleme mantıkları var anlaşılmaz.
geçen ay liste fiyatı 3300 den sattıkları wave ssd 2tb 7 bin küsür kasım fırsatı olmuş.
yalnız bu farklı bir model o değil. bu resimsiz ssd ne çıkacak göreceğiz 128gb da çıkabilir:)

bunu da 3300 den almıştık

ben aldım sağol konu sahibi
mekanik hdd fiyatına bir başka ssd
geçen ayda 2tb wave ssd almıştık fişek gibi çalışıyor bir de m2 sini aldık 3300 gibi bir şeydi o da.
bunların ithalatçısı amazon
nasıl bir listeleme mantıkları var anlaşılmaz.
geçen ay liste fiyatı 3300 den sattıkları wave ssd 2tb 7 bin küsür kasım fırsatı olmuş.
yalnız bu farklı bir model o değil. bu resimsiz ssd ne çıkacak göreceğiz 128gb da çıkabilir:)

bunu da 3300 den almıştık

zaten bu marka hem 1920 hem 2tb model niye üretmiş onu da anlamadım. ya onu üretirsin ya onu.

zaten bu marka hem 1920 hem 2tb model niye üretmiş onu da anlamadım. ya onu üretirsin ya onu.
bak şühelendim google ladım
bu wave in 1920gb versiyonu listeleme hatası diye siparişi iptal edecektim.

arjantinde de 1920gb ssd wave hiksemi mevcut..

ilginç bir ssd çıkacak

ek polonyadada satılıyor hatta amazon pl

Geri