Arama sonuçları: *

• Users: Yalaz
  • Order by date
  1. Yalaz

Sistem uyum kontrolü

Dediğiniz üründen satın aldım, teşekkürler
  2. Yalaz

Sistem uyum kontrolü

eski ssd 4tb 14k idi. attığınızın 4tb lisi çok uçuk fiyatmış gerçekten o.O2 O zaman 990 pro alıyorum sizin de başka öneriniz yoksa https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBYZ6DD1/ref=asc_df_B0CBYZ6DD11715591040000/?creative=380333&creativeASIN=B0CBYZ6DD1
  3. Yalaz

Sistem uyum kontrolü

ssdyi iade ediyorum. heatsinkli olduğundan anakarttaki soğutma ile çakışıyor. ssdyi heatsinksiz 990 pro olan modelini almayı düşünüyorum ama pcie 4.0 olduğundan size sormak istedim. 5.0 olan bir ssd almaya gerek var mı? Öneriniz va rmı iade etmişken sormak istedim. bugün sipariş vermem gerek.
  4. Yalaz

Sistem uyum kontrolü

9800x3d satın alıyorum o zaman yardımlarınız için çok teşekkürler sistemi dizerken baya katkınız oldu
  5. Yalaz

Sistem uyum kontrolü

R Video editleriyşe uğraşan biri değilim ve kariyerimde böyle bir plan hiç yok. Render yaparım oyun motorumdan dolayı fakat oyun da çok oynayan birisiyim. 9800x3d renderda üzer mi? Ve bu sisteme hafif bir işlemci olduğunu ve mantıksız bir seçim olduğunu diyen birkaç kişi oldu.
  6. Yalaz

Sistem uyum kontrolü

Tekrar merhaba bugün ben satışa sunulacak sanıyordum 9950x3d nin ama satışa sunulmamış. Sizce 9800x3d alsam pişman olur muyum? Başka yerlerde 7800x3d de önerildi. Başta 9950x düşünmüştüm ama "en iyi işlemci" listelerinde ön bellek yeteneği sayesinde önde olduğu söyleniyor. Ki bu benim için...
  7. Yalaz

Sistem uyum kontrolü

keşke kasayı size başvurabilseymişim tekrardan teşekkürler rahatladım bir nebze. ayrıca siz olmasanız ekstra fan alacaktım 💀
  8. Yalaz

Sistem uyum kontrolü

evet etmiştim iade de etme imkanım yok çünkü vadesiz taksitle almıştım. indirim de vardı. alma sebebim aksine insanlar pozitif yorumlar yaptı diyeydi. havalandırması iyi sanıyordum. 1741699340
  9. Yalaz

Sistem uyum kontrolü

kasam asus hyperion gr701 https://rog.asus.com/tr/cases/rog-hyperion-gr701-model/
  10. Yalaz

Sistem uyum kontrolü

Eğer sorun yaşatmazsa almam herhalde. Daha işlemci almadım bile 9950x3d fiyatını bilmiyorum tahmin de edemediğimden 9950x almayıp bekliyordum.
  11. Yalaz

Sistem uyum kontrolü

Denildi ki kasaya takmak gerek yoksa ısınır ve içerde sıcak hava kalır böylece parçalar hasar alır. Oysa anlamadığım şey kasa zaten fanla geliyor. Ekstra takma yerleri var evet ama emin olamadım alınması gerek mi değil mi diye. Yukarda 3k fan tavsiyesi bulundu bu yüzden. Emin olamadım mantıklı...
  12. Yalaz

Sistem uyum kontrolü

Teşekkürler öneriniz için😁 ekstra fan almalı mıyım peki? Söylenen şeylerden sonra gerdi alıp almamak
  13. Yalaz

Sistem uyum kontrolü

Merhaba ben rog ryujin 3 extreme satın aldım bile maalesef. bir tane daha mı (sizin attığınız) al demeye çalıştınız? Ayrıca denilene göre ek fan almam gerekiyor ama kasadan dahili 4 fan zaten geliyormuş. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz ne yapmalıyım?
  14. Yalaz

Çözüldü✓ ASUS ROG RTX 5080 İçin Sistem Tavsiyeleri

Teşekkürler inceleyeceğim😁
  15. Yalaz

Sistem uyum kontrolü

Anakartım asus Crosshair X870e Hero Uyuyorsa dediğiniz gibi ucuza daha fazla fan almış olunur ayrı ayrı alırım o zaman
  16. Yalaz

Sistem uyum kontrolü

Tüm bütçeyi parçalara harcadığımdan kasa fanlarına bütçem çok az. 3lü be quiet alsam yeterli mi sizce? Sizin attığınızın rgblisini düşündüm. 3k fiyatında.
  17. Yalaz

Sistem uyum kontrolü

Kasanın kendi fanı yeterli olur zannediyordum ben. ASUS TUF TF120, Lian li ve sizin dediğiniz kasa fanlarını buldum. Ama hangisini seçmeliyim bilmiyorum. 6 giriş 2 çıkışdan kastınız 8 tane mi almam gerek toplamda ve bir fanı giriş-çıkış olarak farklı kullanabiliyor muyum yani 1741634013
  18. Yalaz

Sistem uyum kontrolü

Ne önerirsiniz peki almam için? Yardımcı olmanızı çok isterim
  19. Yalaz

Sistem uyum kontrolü

Klavye olarak rog azotha sahibim ilerde faremi yenilemeyi düşünüyordum. Kasayı çoktan satın aldım maalesef. Hyte 70 düşünmüştüm fakat fiyatı çok absürt geldi. Favalandırma konusunda kasayı övenleri görünce bu kasaya yönelmiştim. Ayrıca kasa fanı demişsiniz, almam gerekiyor mu? Almamıştım ben.
  20. Yalaz

AMD Ryzen işlemci 9950x vs 9950x3D

Teşekkürler
Geri