Neler Yeni

Sistem uyum kontrolü

Yalaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emre Bilici
Rtx 5080 gibi bir ekran kartı kendisini soğutabilir ve sıvı soğutmada işlemci için ideal fakat egzoz fanı şark yoksa içerde ki sıcak havayı dışarı atacak fan olmassa sıkıntı gibi yani mantıken pek bilmiyorum bende 2 adet egzoz fanı alabilirsin istediğini al ama onu 8 fan yaparsan daha iyi olur 6 giriş 2 çıkış diye emin ol daha serin olacaktır bileşenlerin uzun vadede hayatını bile kurtarabilir. Rgbsiz olan Be quiet fan alabilirsin 2 tane koy arkaya ne olacak
Ne önerirsiniz peki almam için? Yardımcı olmanızı çok isterim

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Out of

Yalaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emre Bilici
Kasanın kendi fanı yeterli olur zannediyordum ben. ASUS TUF TF120, Lian li ve sizin dediğiniz kasa fanlarını buldum. Ama hangisini seçmeliyim bilmiyorum.
6 giriş 2 çıkışdan kastınız 8 tane mi almam gerek toplamda ve bir fanı giriş-çıkış olarak farklı kullanabiliyor muyum yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

İstersen rgb li bir fanda alabilirsin ama ben ne sevdiysem onu önerdim... Rgb sevmiyorum fazla

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Out of
Kasanın kendi fanı yeterli olur zannediyordum ben. ASUS TUF TF120, Lian li ve sizin dediğiniz kasa fanlarını buldum. Ama hangisini seçmeliyim bilmiyorum.
6 giriş 2 çıkışdan kastınız 8 tane mi almam gerek toplamda ve bir fanı giriş-çıkış olarak farklı kullanabiliyor muyum yani
Herhalde kullanabiliyorsundur ama benim önerim Be quiet fanları. Lian li oldukça pahalı ama üzmez tatmin eder. Kasada 8 fan yeri olmalı alt tarafa 3 tane sol dikey tarafa 2 tane sağ dikey tarafa 3 tane sanırım ama 2 tane yeterli olur ya içerde ki havayı dışarı atması yeterli olmaz mı bütçen varsa tabii her tarafa alman daha iyi

Ekler

• 1741634356929.png
    1741634356929.png
    561.8 KB · Hit: 9

Yalaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emre Bilici
Herhalde kullanabiliyorsundur ama benim önerim Be quiet fanları. Lian li oldukça pahalı ama üzmez tatmin eder. Kasada 8 fan yeri olmalı alt tarafa 3 tane sol dikey tarafa 2 tane sağ dikey tarafa 3 tane sanırım ama 2 tane yeterli olur ya içerde ki havayı dışarı atması yeterli olmaz mı bütçen varsa tabii her tarafa alman daha iyi
Tüm bütçeyi parçalara harcadığımdan kasa fanlarına bütçem çok az. 3lü be quiet alsam yeterli mi sizce? Sizin attığınızın rgblisini düşündüm. 3k fiyatında.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Out of
Tüm bütçeyi parçalara harcadığımdan kasa fanlarına bütçem çok az. 3lü be quiet alsam yeterli mi sizce? Sizin attığınızın rgblisini düşündüm. 3k fiyatında.
Hayır ya ayrı ayrı alsan yeterli olur herhalde 500 TL tanesi sen bence 6 tane ayrı ayrı al 3000 TL oluyor onları takarsın demek istiyorum ama nasıl olur pek bilmiyorum çoğaltıcıya filan gerek kalmaz inş yeterli alan vardır anakartta

Yalaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emre Bilici
Hayır ya ayrı ayrı alsan yeterli olur herhalde 500 TL tanesi sen bence 6 tane ayrı ayrı al 3000 TL oluyor onları takarsın demek istiyorum ama nasıl olur pek bilmiyorum çoğaltıcıya filan gerek kalmaz inş yeterli alan vardır anakartta
Anakartım asus Crosshair X870e Hero
Uyuyorsa dediğiniz gibi ucuza daha fazla fan almış olunur ayrı ayrı alırım o zaman

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Out of
Anakartım asus Crosshair X870e Hero
Uyuyorsa dediğiniz gibi ucuza daha fazla fan almış olunur ayrı ayrı alırım o zaman
Her anakarta uyarda sıkıntı anakartta ki slotlar ben pek bilmiyorum anakartlar hakkında fazla bilgiye sahip değilim olurda yeterli alan kalmazsa çoğaltıcı alırsın ya sıkıntı olmaz

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,011
İsim
efe araci
Merhaba
Sistemin her bir parçası birbiriyle uyumlu olup olmadığına bakabilir misiniz?

Almadığım bir tek işlemci kaldı.

Aldığım parçalar:

Ekran kartı ASUS Astral 5080 OC

Anakart ROG Crosshair X870e Hero.
İşlemci(?)

RAM CORSAIR DOMINATOR TITANIUM RGB 64GB (2x32GB) 6000Mhz CL30 DDR5 AMD EXPO Ram-CMP64GX5M2B6000Z30

SSD (Samsung 990 PRO HEATSINK NVMe M.2 SSD, 4 TB, PCIe 4.0, 7.450 MB/s okuma, 6.900 MB/s)

Soğutucu(ASUS ROG Ryujin III 360 ARGB Extreme)

PSU(ASUS ROG STRIX Thor 1600t 80+ Titanium ARGB 1600W full modüler 135mm fanlı PSU)

Kasa(ASUS ROG hyperion GR701 ARGB fanlı e-ATX)
https://www.akakce.com/islemci-sogu...b-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,651687826.html soğutucu olarak bunu öneririm top 1 soğutucu sistem süper.

Ekler

• 1740228338853.png
    1740228338853.png
    352.4 KB · Hit: 5

Yalaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emre Bilici

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,011
İsim
efe araci
Merhaba ben rog ryujin 3 extreme satın aldım bile maalesef. bir tane daha mı (sizin attığınız) al demeye çalıştınız? Ayrıca denilene göre ek fan almam gerekiyor ama kasadan dahili 4 fan zaten geliyormuş. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz ne yapmalıyım?
aldıysanız sorun yok hayır ekstra almanıza gerek yok :D sizin ki güzeldi sadece daha güzeli var diye öneride bulundum.

Yalaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emre Bilici
aldıysanız sorun yok hayır ekstra almanıza gerek yok :D sizin ki güzeldi sadece daha güzeli var diye öneride bulundum.
Teşekkürler öneriniz için😁 ekstra fan almalı mıyım peki? Söylenen şeylerden sonra gerdi alıp almamak

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,011
İsim
efe araci
Teşekkürler öneriniz için😁 ekstra fan almalı mıyım peki? Söylenen şeylerden sonra gerdi alıp almamak
hocam kusura bakmayın tam anlamadım ekstra fan ne için lazımdı ?

Top Bottom