Arama sonuçları: *

1. bordofareli

Yeni sistem topladım Görüntü gelmiyor

Direkt ekran kartına değil kasanın HDMI girişine taktım bı reset atayım görüntü gelecekmi hocam 1757173868 Parçaların birbirini tanıması için zamanmi geçmesi lazım acaba
  2. bordofareli

HDMI kablo ile takılı ama hiç bi sekilde görüntü yok
  3. bordofareli

Arkadaşlar herşeyi düzgün taktigimdan eminim fakat power tuşuna bastığımda PC çalışıyor fakat monitöre görüntü gelmiyor ne yapmam lazım bu süre beklemesimi lazım bu şekilde
  4. bordofareli

Fiyat Performans 20k PC (Bütçesi olmayanlar için Tasarlanmıştır.)

yok be kardo 12mb önbelleği olan işlemciyle bırak oyun oynamayı hiç bişe yapamazsın bide onun attığı ekran kartı kötü benimkisi 3 fanlı taş gibi.
  5. bordofareli

bu topladıgım sistem nasıl bu mesela lol valorant gibi rekabetçi oyunları iyi oynatır ha valla sana yemin ediyorum 20 bin TL 'ye pc yok şuan piyasa'da ben bunu başardım demekki benim bi farkım var bu işte. 1756683347 bro bi benim koyduğum ekran kartına bak bide buradaki karta bak onu geçtim amd...
  6. bordofareli

valla 2. el bilgisayar kimse almak istemez şöyle söyleyeyim sana insanın aklında bi şüphe kalır her parça sağlam cıksa alırızda sağlam çıkacağı garanti değil.
  7. bordofareli

unutmuşum ssd ve kasayı :D :D 1756682816 ssd koymayı unutmuşum linç yemeden koyalım hemen
  8. bordofareli

Merhaba arkadaşlar yeniden karşınızdayım bu sefer bütçeyi biraz daha kısıtlayıp 20 bin TL bandında sistem topladım güzel yorumlarınızı bekliyorum saygılar. Timetec 16 gb 3200 mhz ddr4 ram...
  9. bordofareli

Am4 Performans & (Donanım Arşivi Archilleus Pc v2.)

şu kötü parçalardan kurtulalım bana uygun fiyatlı ram güç kaynağı yada kasalı güç kaynağı felan bulabilirmisiniz uygun ssd felan
  10. bordofareli

bi karar hatası yapmışım şuan fiyatı makul fiyata çekebildim 26.000 parçalar zaten ucuz onun haricinde 2. el parça'da ekleyebilirsiniz ben sadece böyle bi am5 topladık am4 sistem'de toplamak istedim saygılar.
  11. bordofareli

öncelikle, güzel yorumlarınız için sağolun arkadaşlar bu sistemi yenilicem aklıma daha bomba fikirler geldi daha uyguna düşürebiliriz.
  12. bordofareli

Arkadaş Arıyorum Birlikte Herşeyi Yaparız

bugün belki yalnız değilsin ama bu arkadaşın durumuna düştüğün'de işte o zaman anlayacaksın hayatın boş olduğunu bugün mutlusun ama yarına mutlu çıkacağın garanti değildir.
  13. bordofareli

(Donanım Arşivi Archilleus Pc v2.) AMD RYZEN 7 5700X 3.4GHZ 65W 36MB AM4 TRAY 5400TL Biostar B550MT DDR4 4400MHz AM4 mATX Anakart 2.300 TL LEXAR THOR 16GB (2x8) 3200MHz CL16 DDR4 Masaüstü Bilgisayar RAM 1340TL Netac NV2000 512GB 2500-1950MB/s M.2 SSD NT01NV2000-512-E4X 1300TL Revenge...
  14. bordofareli

Beyler ürünleri geri iade etsem ayıp olur mu ?

beyler benim bilgisayar'da input lag ve gecikme var böyle klavyeden yazı yazarken bile zorlanıyorum. Acaba ben bu geçer diye amd 7500f + am5 anakart + ram aldım bu ürünleri geri iade etsem ayıp olur mu acaba ? Çünkü sorun düzelmedi. Hazır sistem almaya karar verdim acaba bu ürünleri geri iade...
  15. bordofareli

Yardım 7500F'i Takarken Anakart Pinleri Zarar gördü.

usta şimdi taktım çalıştırdımda anakart pinleri zarar görmesi halinde yinede normal çalışıyor demekki fazla zarar görmemiş herhalde ondan.
  16. bordofareli

İçinde bir şey zarar görmedi sadece işlemci'nin sivri köşesi o pinlere deydi deydikten sonra öyle bi iz bıraktı kalem ile çizilmiş gibi sonra bende onları düzeltmeye calıstım ne kadar düzelttim bilmiyorum ama %80 derece'de bi düzeltme sağladım.
  17. bordofareli

iğneyle düzeltmeye çalıştım fazla üzerinde uğraşmadım ama zarar fazla olmadığı için böyle iğneyle üstünden geçtim düzeldi. Bakalım çalışacakmı çok merak ediyorum belki çalışmayabilir.
  18. bordofareli

7500F işlemciyi taktıktan sonra çıkartıp pinlerine bakasım geldi o esna'da işlemci slotta kaydı biraz Anakart pinleri hafiften o ilk görüntüsünü kaybetti böyle hafiften çizik kalem ile dokunulmuş gibi zarar gördü. Sonra toplu iğne yardımı ile biraz düzelttim pinleri fakat sizce bu şekilde...
  19. bordofareli

Trendyol Am5 Tabanlı Oyuncu Sistem.

Teşekkür ederim kardeşim. bu sistemi bazı hazır sistemler çıkıyo internet üzerinde fahiş fiyata satılıyorlar 69binTL gibi 59bin TL gibi onları almayın diye derledim üzerinde her gün çalışıp düşünüyorum parça değişikliği yapıyorum.
  20. bordofareli

TAM EKRANDA PC KAPANIYOR

olabilir ısınırsa donar pc aynı bu anlatılan semptomları uygular.
Geri