bordofareli
80+
- Reaksiyon skoru
- 104
Arkadaşlar herşeyi düzgün taktigimdan eminim fakat power tuşuna bastığımda PC çalışıyor fakat monitöre görüntü gelmiyor ne yapmam lazım bu süre beklemesimi lazım bu şekilde
görüntü kabloları doğru yerlere takılı mı? monitör görüntü kaynağı hatalı olabilir(DP/HDMI)Arkadaşlar herşeyi düzgün taktigimdan eminim fakat power tuşuna bastığımda PC çalışıyor fakat monitöre görüntü gelmiyor ne yapmam lazım bu süre beklemesimi lazım bu şekilde
HDMI kablo ile takılı ama hiç bi sekilde görüntü yokgörüntü kabloları doğru yerlere takılı mı? monitör görüntü kaynağı hatalı olabilir(DP/HDMI)
Direkt ekran kartına değil kasanın HDMI girişine taktım bı reset atayım görüntü gelecekmi hocamgörüntü kabloları doğru yerlere takılı mı? monitör görüntü kaynağı hatalı olabilir(DP/HDMI)
Parçaların birbirini tanıması için zamanmi geçmesi lazım acabagörüntü kabloları doğru yerlere takılı mı? monitör görüntü kaynağı hatalı olabilir(DP/HDMI)
HDMI kablosunu ekran kartına takacaksınız.Direkt ekran kartına değil kasanın HDMI girişine taktım bı reset atayım görüntü gelecekmi hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Parçaların birbirini tanıması için zamanmi geçmesi lazım acaba
direkt ekran kartına takmazsan işlemcin apu olmadığı sürece görüntü gelmezDirekt ekran kartına değil kasanın HDMI girişine taktım bı reset atayım görüntü gelecekmi hocam