Arama sonuçları: *

1. E

Oyunlarda yüksek CPU Sıcaklığı

Eevt
  2. E

Oyunlarda yüksek CPU Sıcaklığı

Merhaba işlemci boşta 54 derece RDR 2 (korsan)oynarken işlemci Sıcaklığı 96 dereceyi buluyor 2k ultra,yüksek,orta grafikte oynuyorum Stok soğutucu kullanıyorum Oda sıcaklığı 35 derece Neden kaynaklanıyor olabilir şimdiden teşekkürler.(Termal macunu 8 9 ay önce değiştirdim)Sistem bilgileri...
  3. E

Bu motoru nasıl çalıştırabilirim?

Buzdolabından çıkardım.Mini vantilatör olarak kullanmak istiyorum.Nasıl çalıştıracağımı bilmiyorum direk 250w bağlasam yanarmı.İşi bilen biri yardımcı olursa sevinirim
  4. E

Yardım 13k ya kadar telefon önerisi telefon önerisi

Yurtdışı mi11t mantıklı ama hyperxos güncellemesi yapılmamış olanı al bende var mi11t çok iyi özellikle ekranı süper.İkinci seçenek ise 2.el iPhone xs Max bu iki cihaz harici o fiyat bandında başka cihaz kesinlikle alınmaz
  5. E

Oyunlarda grafik kalitem düştü

PC yi toplayalı 3 ay falan oldu ilk zamanlar böyle bir sorun yoktu.1080p ultra ayarlarda grafikler kötü gözüküyor kaplama kalitesi çok kötü tüm oyunlarda böyle 1710231114 Sistem rtx 4060 eagle oc 8gb ryzen 5 5600 16 GB ram 500w PSU
  6. E

Bilgisayar topluycam ama bu işlerden hiç anlamıyorum.

Kendin uğraşma youtubede hazır sistem tanıtan ünlü kanallar var (donanım arşivi)gibi bütçende 40 bin diyorsun çok iyi bir toplama sistem alırsın o fiyata 1709443226 Bu sistem gayet yeterli istediğin oyunu sıkıntısız oynarsın 33bin kasa geri kalan 7 bin ile rahat klavye mouse monitör alırsın...
  7. E

Çözüldü✓ Windows update ile ilgili

Şu an Windows 10 pro kullanıyorum ve etkin değil bunu indirirsem Windows 11olurmu PC? Teşekkürler şimdiden.
  8. E

Çözüldü✓ nvidia experience sürücü tekrar kur seçeneği?

Yeni beta nvidia experience kurduktan sonra sürücü kısmında tekrar kur diye bir seçenek çıktı tekrar kurmalımıyım?
  9. E

C diski dolu gözüküyor

Oyunlar var god of War
  10. E

C diski dolu gözüküyor

222gb lik ssd diskte sadece Windows 10 pro ve pubg Steam yüklü 60gb Windows desek 38 GB pubg en az 120 GB alan olması gerekirken 72 GB alan var. Neden olabilir?
  11. E

Çözüldü✓ Sizce Bu kasa 9000 tl ye alınır mı?

Alınır o fiyata çok iyi
  12. E

bilgisayar çalışıyor ekrana görüntü gelmiyor

Ramlar da sıkıntı olabilir 1708611693 Cıkartıp tekrar tak ramları
  13. E

Çözüldü✓ tablet önerisi ipad 10. 8 ram nesil 64 gb alınır mı?

Çoğu 90 fps cihazdan daha akıcı oynarsın iPad'in 60 fps si Android'in 90 fps sinden daha akıcı.Tecrübe ile sabittir
  14. E

Mi11t hyoeros güncellemesi indirirsem IMEI gedermi

2 senedir yurtdışı mi11t kullanıyorum daha hiç IMEI attırmadım IMEI gitmiyor.Bu güncellemeyi indirisem IMEI gidermi?
  15. E

Yarım saatlik Stress testi yardım

Bir sorun gözükmüyor ısı değerli normal ve işlemci %100 çalışabiliyor
  16. E

Gta5 vsync açınca 72 fps de kalıyor

Monitör 144 Hz GTA 5te vsync açınca 72 fps ye sabitliyor neden olabilir?
  17. E

İşlemci MHz oyunlarda düşük

İşlemcim ryzen 5 5600 3.5 GHz Oyunlarda kullanım değerli resimde görüldüğü şekilde.3.5 GHz kullanmak için overclock falanmı yapmalıyım?
  18. E

Çözüldü✓ 144hz 1080p 32inç monitör piksel sorunu

Bunu satıp 24 inç alsam düzelirmi bu oyunlardaki tırtıklı görüntü?
  19. E

Çözüldü✓ 144hz 1080p 32inç monitör piksel sorunu

Ekran çok pikselli gözüküyor oyunlarda fxaa msaa full yapsam bile nesneler tırtıklı gözüküyor bir çözümü varmıdır?Şimdiden teşekkürler
  20. E

Fitgirl repack dosyasını silersem oyun bozulurmu?

Herkese teşekkürler 👍
Geri