Yarım saatlik Stress testi yardım

Reaksiyon skoru
30
Arkadaşlar bilgisayar da sanki arada takılma drop gibi şeyler var gibi geliyor diye aynı anda aıda64 ve cpu z ile stress testine soktum yarım saat sonra sonuçları görsel ile yükleyeceğim yardımcı olurmusunuz?

Son düzenleme:
son 4 dk

hocam sürekli bir hata aldım anlamadım 15 dkyı geçemedim testte ama o zamanki değerleri atayım teleondan cekmiştim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bir başında çektim bir de sonunda değerler aynı diye bir daha çekmedim 1 derece sadece yukarıya oynadı hepsi bu5. Dk bir de 13x dk bir hata verdi aida64 o da hardware faiulre detected
IMG_7186.jpeg

hocam sürekli bir hata aldım anlamadım 15 dkyı geçemedim testte ama o zamanki değerleri atayım teleondan cekmiştim

Bir başında çektim bir de sonunda değerler aynı diye bir daha çekmedim 1 derece sadece yukarıya oynadı hepsi bu5. Dk bir de 13x dk bir hata verdi aida64 o da hardware faiulre detectedAlıntıyı görüntüle
knk win 11 de drop yiyen sen tekdeğilsin merak etme

bu sefer de dk 7 de durdu :d tek aida64
Ekran görüntüsü 2024-02-22 142911.png

knk win 11 de drop yiyen sen tekdeğilsin merak etme
he yani ondan kaynaklıdır diyorsunuz değerler aynen normal gibi gözüküyorsa bu hata önemli değil o zaman

7 dk da anlaşılır mı insanlarhep 1 saat test yapıyorda ondan buraya böyle başlık açmak istedim bu hata yüzünden yapamadım ama :(

he yani ondan kaynaklıdır diyorsunuz değerler aynen normal gibi gözüküyorsa bu hata önemli değil o zaman
oyundan kaynaklı demiyorum eğer droplarlar fln uğraşmak istemiyorsan win 10 kullanman mantıklı olur ben 11 kullandım çok güzel bi işletim sistemi ama yani sorunları bitmiyor benim oynadığım birçok oyunda eror alıyordum

oyundan kaynaklı demiyorum eğer droplarlar fln uğraşmak istemiyorsan win 10 kullanman mantıklı olur ben 11 kullandım çok güzel bi işletim sistemi ama yani sorunları bitmiyor benim oynadığım birçok oyunda eror alıyordum
yani acıkcası oyunlarda hiç hata almadım genel olarak stabil hep cok nadir böyle takılma hissediyorum sıvı sogutmam cok eski ve vidası falan yok uydurma tutturmusum dedim belki ondandır ama ısnımıyor da

yani acıkcası oyunlarda hiç hata almadım genel olarak stabil hep cok nadir böyle takılma hissediyorum sıvı sogutmam cok eski ve vidası falan yok uydurma tutturmusum dedim belki ondandır ama ısnımıyor da
eski sıvı soğutma dediğin cihazın ısınmasını kökten kaldırmış seninki :))

Geri