Arama sonuçları: *

1. A

Monster Abra A5 v17.1 %100 disk kullanımı

Şuan görev yöneticisinde her şey normal gözüküyor.
  2. A

Hocam buyrun masaüstü pc de indirirken ssd in kullanım oranı ayrıca bu pc'deki ssd toshiba 240gb, yazma değerleri vs. çok daha düşük. Birde yeni farkettim masaüstünde 2,4mb/s ile %4 kullanılırken laptopda 1,2mb/s %100 oluyor disk kullanımı.
  3. A

3 gün önce elime ulaştı cihaz. 3 kere temiz format attım, son attığım formatta farklı sürüm Windows 10 yükleyip güncellledim. Monster kontrol merkezini sildim, Windows Search, Update'i kapattım (hızlı getiri kapat diyenler olabilir ama hizmetler bölümünden hızlı getiri bulamadım.). Laptopta...
  4. A

Corsair HS35 1 yıllık uzun kullanım ve değişim süreci

Hocam merhaba 1 sene sonra soru sorucam ama bugün corsair kulaklığım aynı sizin kulaklık gibi kırıldı. Corsair'e ticket atıcam fakat siz corsair tr ile uğraşmayın demişsiniz. Yani ticket atarken bölgeyi tr yerine us falan mı seçmem gerekiyor?
  5. A

Kasanın fanları windows açıldıktan sonra duruyor ve asla dönmüyor

Arkadaşlar kasanın güç düğmesine bastığımda 10 saniye dönüyorlar ardından duruyorlar ve bir daha dönmüyorlar. Bahsettiğim fanlar egzoz fanları ve kasanın önündeki 3 tane fan. BIOS'dan SYS_FAN1'e baktığımda PWM modda değiller. Voltage modundalar. Bunu otoya veya PWM moduna alsam bir şey...
  6. A

Kasanın Fanları Dönmüyor

Arkadaşlar kasanın güç düğmesine bastığımda 10 saniye dönüyorlar ardından duruyorlar ve bir daha dönmüyorlar. Bahsettiğim fanlar egzoz fanları ve kasanın önündeki 3 tane fan. BIOS'dan SYS_FAN1'e baktığımda PWM modda değiller. Voltage modundalar. Bunu otoya veya PWM moduna alsam bir şey...
  7. A

INVALID_WORK_QUEUE_ITEM" mavi ekran hatası

abi bunlar yazdı hepsini teker teker yaptım. 1604248252 Abim bios güncellemesinden olabilir mi ?
  8. A

Abim bu virüsü ve msi afterburner ı sildim sys yi de hallettim ama yine mavi ekran verdi. İki tane daha dmp dosyası atıyorum, şimdiden teşekkür ederim abilerim https://drive.google.com/file/d/1dD0Ioon2HkuFH5PEFS-Lmp_KO-qKZyVJ/view?usp=sharing
  9. A

Norton ile virüs taraması yaptım bir virüs buldu ve temizledi. Umarım düzelmiştir . Virüsün ismi insteller.exe di.
  10. A

abi bu kuzen o testi yaptı ama sonucunu göremeden pc açılmış, ama ilk ram tamamlandığında bir sorun algılanamadı demiş. İkinci ram i görmemiş. 1604238776 abi şimdi çıkmış sorunlar pardon iki defa yazıyorum ama hiçbir bellek sorununa algılanamadı yazıyormuş.
  11. A

abi kuzenin bilgisayar sorunlu bende team wiever dan hallediyorumda usb belleği yok ya :( Başka bi program var mı ram testi için ?
  12. A

abim o cmd olayını technopatda da dediler yaptım Windows Resource Protection found corrupt files and successfully repaired them. For online repairs, details are included in the CBS log file located at windir\Logs\CBS\CBS.log. For example C:\Windows\Logs\CBS\CBS.log. For offline repairs, details...
  13. A

@Kesteko Galiba sen de biliyorsun bu işleri . Yardım edebilir misin ?
  14. A

Eğer biliyorsan minidump dosyalarına nasıl bakılıyor ? Çok karışık mı ?
  15. A

Yaklaşık 3 gün önce alındı bilgisayar. Minidump dosyasını hallettim indirme linkini ekledim. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim. https://drive.google.com/file/d/1_8vHhlhLHlzE4_6GZX8XQRmZaY8sRHIt/view Sistem özellikleri: ASUS RX 580 AREZ Dual OC 8 GB ekran kartı. Adata 16 GB (2 adet 8 GB)...
  16. A

Monster Notebook abra a5 v13.3 ekran gidip geliyor

Aras kargo sağolsunn 3 kez gelmiş evde yokmuşum güya.. Neyse laptop geleli 3 gün oldu hiçbir sorunu yok. Birde notebook un kutusu elimde yoktu, karaca çatal bıçak setinin kutusuyla göndermiştim 😅 Allah razı olsun sıfır monster kutusu ile geri gönderliler notebooku bana 😀😀😀
  17. A

Valla abi şuan aradım konuştum yetkili servis ile. Bios güncellemesi yapılmış ve sorun giderilmiş. İnşallah doğrudur. Pek güvenmiyorum açıkçası. Notebook gelince bir daha yazarım.
  18. A

Merhaba arkadaşlar. Bugün başıma bir olay geldi. Laptopun ekranı bir anda açılıp kapanmaya başladı. Windows'a falan bir şey olmuyor. Ekran anlık olarak sürekli açılıp kapanıyor. Sorun nedir? Sanki ekran yenilemesini daha az yapıyor. Not:ekran parlaklığını düşürünce düzeliyor..
Top Bottom