Neler Yeni

Monster Notebook abra a5 v13.3 ekran gidip geliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Alperen
Merhaba arkadaşlar. Bugün başıma bir olay geldi. Laptopun ekranı bir anda açılıp kapanmaya başladı. Windows'a falan bir şey olmuyor. Ekran anlık olarak sürekli açılıp kapanıyor. Sorun nedir? Sanki ekran yenilemesini daha az yapıyor.
Not:ekran parlaklığını düşürünce düzeliyor..

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Panelde sıkıntı vardır. Teknik servise götürün. Monster laptopların panelleri cidden dandik. İyi duruyor ama erken arıza çıkarıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Alperen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Panelde sıkıntı vardır. Teknik servise götürün. Monster laptopların panelleri cidden dandik. İyi duruyor ama erken arıza çıkarıyor.
Valla abi şuan aradım konuştum yetkili servis ile. Bios güncellemesi yapılmış ve sorun giderilmiş. İnşallah doğrudur. Pek güvenmiyorum açıkçası. Notebook gelince bir daha yazarım.

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Valla abi şuan aradım konuştum yetkili servis ile. Bios güncellemesi yapılmış ve sorun giderilmiş. İnşallah doğrudur. Pek güvenmiyorum açıkçası. Notebook gelince bir daha yazarım.
Bios güncellemesi ile yırttıysanız süper. Panel değişim olunca baya tuzlu ücretler çıkabiliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Alperen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bios güncellemesi ile yırttıysanız süper. Panel değişim olunca baya tuzlu ücretler çıkabiliyor.
Aras kargo sağolsunn 3 kez gelmiş evde yokmuşum güya.. Neyse laptop geleli 3 gün oldu hiçbir sorunu yok. Birde notebook un kutusu elimde yoktu, karaca çatal bıçak setinin kutusuyla göndermiştim 😅 Allah razı olsun sıfır monster kutusu ile geri gönderliler notebooku bana 😀😀😀

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Aras kargo sağolsunn 3 kez gelmiş evde yokmuşum güya.. Neyse laptop geleli 3 gün oldu hiçbir sorunu yok. Birde notebook un kutusu elimde yoktu, karaca çatal bıçak setinin kutusuyla göndermiştim 😅 Allah razı olsun sıfır monster kutusu ile geri gönderliler notebooku bana 😀😀😀
Ahahaha çeyizlik monster laptop! 😄

MertAliT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
MertAli Turna
;) :p :):):p

Top Bottom