Neler Yeni

Çözüldü✓ asus rog strix vs monster abra a5

ConquerorXIV

80+ Gold
abicim sen neyin kafasını yaşıyorsun allah aşkına sabahtan beri bir şey söylemeden alma diyorsun monster clevo mu kullandın belli değil belki bilmiyorsun bile monster clevo kasalar zaten kronik arızalı bu laptop tongfang yani öyle saçma sapan triplere gireceğine sebebini söyle biz de ona göre hareket edelim söylemiceksende boşuna bir bildiğim var gibi saçma yorumlar yapma o zaman
sen ne anlatıyorsun dışındaki plastik bu arızalandığı zaman dolaşırsın kapı kapı
Mesaj otomatik birleştirildi:

yazdım üste nedenini

ama sen belli ki monster fanboyusun sana bu layık olur

11eren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
eren kaya
sen ne anlatıyorsun dışındaki plastik bu arızalandığı zaman dolaşırsın kapı kapı

yazdım üste nedenini

ama sen belli ki monster fanboyusun sana bu layık olur
fanboy falan değilim birkez para vericem birisinde düşük özelliklere 20 k veriyorsun birisinde yüksek özelliklere 19 k veriyorsun ama asusun kalitesini biliyorum o yüzden arada kaldım zaten asusun da işlemcisi düşük

ConquerorXIV

80+ Gold
hala karşılaştırıyorsun asus rog ile, bende diyorum ki mesele performans ise git bunu al he yok monster illa diyorsan onu al cevabımı beğenmiyorsan lafı uzatma

Rainyli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Mehmet Emin
https://www.hepsiburada.com/asus-ro...r-p-HBCV00001E2066?url_src=and-product-detail

vs

sizce hangisi daha mantıklı
monster işlemci bakımından ve ekran kartının max performance olmasından ve buna rağmen 300 400 TL ucuz olması biraz mantılı geliyor ama bir yanda da asus kaltiesi karar veremedim.
tabii ki rog ben kullanıyorum

Rainyli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Mehmet Emin
hangi model kardeşim nasıl memnun musun
G513ic modeli var r7 4800h rtx 3050 memnunum sorun çıkarmadı

Ama en yakın zamanda çift kanal ram yapıcam

ConquerorXIV

80+ Gold
ayrıca asus tuf rog, msı katana bravo, monster abra tulpar, dell g5, hp pavilion, acer nitro 5 ve apple macbook pro 2016 kullandığım birkaç model laptop aralarında açık ara en dandiği monsterdı.

ben bilmediğim konuda yorum yapmam.

11eren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
eren kaya
G513ic modeli var r7 4800h rtx 3050 memnunum sorun çıkarmadı

Ama en yakın zamanda çift kanal ram yapıcam
ne tarz oyunlar oynuyorsun rica etsem biraz detaylı yazabilir misin işlemcisi yetiyor mu 20 k ya gerçekten değer mi internette detaylı inceleme göremedim

Rainyli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Mehmet Emin
ne tarz oyunlar oynuyorsun rica etsem biraz detaylı yazabilir misin işlemcisi yetiyor mu 20 k ya gerçekten değer mi internette detaylı inceleme göremedim
Rog al yoluna devam et

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Sefacan-Çalışkan
https://www.hepsiburada.com/asus-ro...r-p-HBCV00001E2066?url_src=and-product-detail

vs

sizce hangisi daha mantıklı
monster işlemci bakımından ve ekran kartının max performance olmasından ve buna rağmen 300 400 TL ucuz olması biraz mantılı geliyor ama bir yanda da asus kaltiesi karar veremedim.
bence asus ama yanına bir 16 lık ram daha alman lazım fps çok farkediyo soğutma konusunda zaten mükemmel sıvı metal soğutma sistemi var

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,197
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak