hmm bunla karşılaşmadım kullanayım dikkatimi çeken bir şey olacak mı bakayım. ses seviyesinin ben de bir tık düşük olduğunu düşünmeye başladım. ama bu aman...
bendeki kulaklık için hiç ayara gerek olduğunu düşünmüyorum ama yine de bakacağım ne seviye değişecek diye teşekkürler. cs2 performansını da çok iyi buldum...
hb visa indirimi genelde akşam 20 ile 00 arasında yapılıyor o vakitlerde siteyi kontrol edin. beyaz rengi cezbetse de fiyattan dolayı full siyah olanı...
hepsiburada elektronikte geçerli 5000 e 500 kupon tanımlamış fiyat 5500 den kuponla 5 bine geldi. visa ile alışverişte 350 lira indirim vardı visa ile...
ben de öyle düşündüm acaba mı dedim ama kulaklık kabloyla çalışıyo. ve ses deneyiminden ben memnun kaldım. kulaklığın pedleri yastıkları onlardan da gayet...
ürün geldi ama bozuk mu değil mi anlamadım. kablosuz çalışmıyor kulaklık. kabloyla çalışıyor. kablosuz da ses gelmiyor. genel bir arıza gibi görünüyo. bu...
turnuvadan biri bu kulaklığı kazanmıştı açmadan sarı siteden satıyodu 15 bine. o zaman almayı düşünüyodum 15 bin bile iyi fiyattı. sıfırı 21kydı dediğin...
mouse superlight 2 dex yapıştır gitsin hocam ben de kullanıyorum. logitech fanı gibi oldum ama mouse harbi iyi. siyah rengi de çok iyi. beyaz kir bırakıyor...
hayırlı olsun bence uzun vadeli de güzel yatırım. evet fiyat indirimli halinde bile düşündüğünde bir kulaklık için yüksek ama alternatiflerini de görüyoruz...
5 bin bandında güvenebileceğim tek kulaklık hyperx 3 s. onu da almak istemedim bütçeyi arttırınca steelseries nova 7 gen 2 var en fp alternatif. biraz daha...
bilmiyorum ama logitech in amiral ürünü. ne kadar kötü olabilir mantıken :) almayı düşüünüyorsan pişman etmez. şu an zamanla yarışıyorsun. blackfriday de...
20 bin tl üzeri fiyatı olan bir kulaklık. indirim zamanları 18 bine düşüyordu. en iddialı indirimde 17 bine düşüyodu. şu an 13.350 baya iyi fiyat. kulaklığı...
link veriyorsunuz ya linklerin yanına o an ki fiyatları da yazarsanız süper olur. linklere tıklıyoruz kimisi tükenmiş stok kimisi yüksek fiyat. fiyat neymiş...