cikcikgribi isimli üyenin son içerikleri

1. C

❌İndirim Bitti! Hyperx Cloud Iıı S Kablosuz Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı 4786 TL

hmm bunla karşılaşmadım kullanayım dikkatimi çeken bir şey olacak mı bakayım. ses seviyesinin ben de bir tık düşük olduğunu düşünmeye başladım. ama bu aman aman bir şikayet değil benim gözümde ama evet düşük. %50 seviyesine çektiğimdeki gelen sesi %25 %30 larda vermesi lazım gibi. buna oranla...
  2. C

bendeki kulaklık için hiç ayara gerek olduğunu düşünmüyorum ama yine de bakacağım ne seviye değişecek diye teşekkürler. cs2 performansını da çok iyi buldum uçanı kaçanı en ufak sese kadar her şeyi duyuyorum. logitech astro a50x almıştım arızalı çıktığı için iad eedip bunu aldım. işimi...
  3. C

hb visa indirimi genelde akşam 20 ile 00 arasında yapılıyor o vakitlerde siteyi kontrol edin. beyaz rengi cezbetse de fiyattan dolayı full siyah olanı sipariş etmiştim. full siyah da baya iyi duruyor. kulaklık oldukça rahat ve hafif. ama pad yapısı bu yaz günlerinde çok fazla terleteceğe...
  4. C

hepsiburada elektronikte geçerli 5000 e 500 kupon tanımlamış fiyat 5500 den kuponla 5 bine geldi. visa ile alışverişte 350 lira indirim vardı visa ile ödedim 4650 ye geldi. ama yorumlarda çok fazla uygulama yükleyip kulaklığı düzgün hale getirmeye çalışanlar varmış. niye tak çalıştır değil bu...
  5. C

❌İndirim Bitti! Logitech G Astro A50 X Lightspeed Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 13.369,00 ₺

ben de öyle düşündüm acaba mı dedim ama kulaklık kabloyla çalışıyo. ve ses deneyiminden ben memnun kaldım. kulaklığın pedleri yastıkları onlardan da gayet memnun kaldım. tek tuşla pc ps ve xbox geçişlerini de çok seri yapıyor. kulaklığın herşeyi sağlam dockta sağlam. ama kablosuz çalışmıyor. ya...
  6. C

❌İndirim Bitti! Logitech G Astro A50 X Lightspeed Kablosuz Oyuncu Kulaklığı 13.369,00 ₺

ürün geldi ama bozuk mu değil mi anlamadım. kablosuz çalışmıyor kulaklık. kabloyla çalışıyor. kablosuz da ses gelmiyor. genel bir arıza gibi görünüyo. bu tarz şikayetler buldum redditte. zaten ürünün de kutudaki koruma bantları daha önce açılmış görünümündeydi. ama kulaklık hiç kullanılmamış...
  7. C

turnuvadan biri bu kulaklığı kazanmıştı açmadan sarı siteden satıyodu 15 bine. o zaman almayı düşünüyodum 15 bin bile iyi fiyattı. sıfırı 21kydı dediğin gibi indirim zamanı 18 oluyodu max. şimdi 13.5a kendim sıfır aldım. daha yeni yakın zamanda tüm kulaklıkları incelediğim için alternatifleri ve...
  8. C

mouse superlight 2 dex yapıştır gitsin hocam ben de kullanıyorum. logitech fanı gibi oldum ama mouse harbi iyi. siyah rengi de çok iyi. beyaz kir bırakıyor. dex dediği sağ el kullanıyosan mousu eline göre oturan seviyede. bendeki de dex. diğer düz modelleri düz mouse her iki elde de...
  9. C

hayırlı olsun bence uzun vadeli de güzel yatırım. evet fiyat indirimli halinde bile düşündüğünde bir kulaklık için yüksek ama alternatiflerini de görüyoruz. yeni piyasa fiyatlandırması böyle yapacak bir şey yok. ben sadece pc için kullanacağım. ps5 xbox falan varsa onlarla da uyumlu tek tuşla...
  10. C

5 bin bandında güvenebileceğim tek kulaklık hyperx 3 s. onu da almak istemedim bütçeyi arttırınca steelseries nova 7 gen 2 var en fp alternatif. biraz daha rahat olsun isityosan fiyat 12 13 e çıkıyo orda tercihler razer blackshark v3 pro ya da kraken v4 pro. onların yerine aynı fiyat bandında...
  11. C

bilmiyorum ama logitech in amiral ürünü. ne kadar kötü olabilir mantıken :) almayı düşüünüyorsan pişman etmez. şu an zamanla yarışıyorsun. blackfriday de bile bence bu fiyata gelmez bu ürün.
  12. C

20 bin tl üzeri fiyatı olan bir kulaklık. indirim zamanları 18 bine düşüyordu. en iddialı indirimde 17 bine düşüyodu. şu an 13.350 baya iyi fiyat. kulaklığı olan almaz tabi de benim gibi kulaklık arayışında olan biri için kaçırılmazdı kaptım 1 adet. 1000 tl de bonus geldi. edit: %74 stok bitmiş...
  13. C

❌İndirim Bitti! Amazon Prıme Day Başladı!

link veriyorsunuz ya linklerin yanına o an ki fiyatları da yazarsanız süper olur. linklere tıklıyoruz kimisi tükenmiş stok kimisi yüksek fiyat. fiyat neymiş link paylaştığınızda onları bilirsek iyi olur.
Geri