Neler Yeni

Çözüldü✓ asus rog strix vs monster abra a5

ConquerorXIV

80+ Gold
monster ile asus rog kalitesini mi karşılaştırıyorsun?

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
başka bir modelinden bahsediyorum neden alınmaz acaba bahsettiğim kasa clevo değil tongfang
Hocam monster alacaksanız müşteri hizmetlerinde vs ekran gecikme süresini öğrenebilir misiniz ya da aldıktan sonra test ederek beni bilgilendireblir misiniz? Bazı kaynaklarda ekran gecikme süresinin yüksek olduğuna dair bilgiler görüştüm de doğruluğunu merak ediyroum
Mesaj otomatik birleştirildi:

monster ile asus rog kalitesini mi karşılaştırıyorsun?
Birinde 4800h var birinde 12500h karşılaştırması normal ki bence de bu donanıma sahip bilgisayarlar arasında benim için de monster daha önde. Ha yeni nesil rog mu yeni nesil monster mı derseniz tabii ki rog ama burada ciddi derecede cpu farkı var

ConquerorXIV

80+ Gold
Hocam monster alacaksanız müşteri hizmetlerinde vs ekran gecikme süresini öğrenebilir misiniz ya da aldıktan sonra test ederek beni bilgilendireblir misiniz? Bazı kaynaklarda ekran gecikme süresinin yüksek olduğuna dair bilgiler görüştüm de doğruluğunu merak ediyroum

Birinde 4800h var birinde 12500h karşılaştırması normal ki bence de bu donanıma sahip bilgisayarlar arasında benim için de monster daha önde. Ha yeni nesil rog mu yeni nesil monster mı derseniz tabii ki rog ama burada ciddi derecede cpu farkı var
kalitesiz olduktan sonra daha iyi olsa ne olur ? ki ekran kartı daha önemli. ben iki markayı da deneyimlemiş biri olarak bana soruyorsa bende söylüyorum. öyle önce ki tartışmada ki gibi galax 4070ti msı ventus dan daha iyi soğutması var diye tartışma yartıyorlar, galax fanboyu ama galax'ın hiçbir kartını kullanmamış cahil insanlarla tartışmak gibi bir hata yapmıştım. ama isteyen istediğin alır ama satarken kendi gibi düşünen insanlara satar.

mesele performans ise attığım linkte ki cihazlara baksın kasa kalitesi olarak bakacağın son marka monster yani çok komik

başka bir modelinden bahsediyorum neden alınmaz acaba bahsettiğim kasa clevo değil tongfang

ayrıca gigabyte clevo kasa kullanıyor diye biliyorum

ya da az daha koy bunu al

3050li laptop bence alınmaz aldın mı 3060lı al yani

Son düzenleme:

burakk_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Burak Turan
https://www.hepsiburada.com/asus-ro...r-p-HBCV00001E2066?url_src=and-product-detail

vs

sizce hangisi daha mantıklı
monster işlemci bakımından ve ekran kartının max performance olmasından ve buna rağmen 300 400 TL ucuz olması biraz mantılı geliyor ama bir yanda da asus kaltiesi karar veremedim.
bu fiyat bandına rtx 3060 var onu değerlendir derim içine sinmesse monstera 19500 vereceğine buna 20300 ver hem performans hem de kalite olarak çok daha iyi ve 16gb rami var

11eren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
eren kaya
kalitesiz olduktan sonra daha iyi olsa ne olur ? ki ekran kartı daha önemli. ben iki markayı da deneyimlemiş biri olarak bana soruyorsa bende söylüyorum. öyle önce ki tartışmada ki gibi galax 4070ti msı ventus dan daha iyi soğutması var diye tartışma yartıyorlar, galax fanboyu ama galax'ın hiçbir kartını kullanmamış cahil insanlarla tartışmak gibi bir hata yapmıştım. ama isteyen istediğin alır ama satarken kendi gibi düşünen insanlara satar.

mesele performans ise attığım linkte ki cihazlara baksın kasa kalitesi olarak bakacağın son marka monster yani çok komik

ya da az daha koy bunu al

3050li laptop bence alınmaz aldın mı 3060lı al yani
25 bin tl az daha dediğin 5 k pahalı ayrıca ben öyle çok ağır oyunlar oynamıcam rtx 3050 ti fazlasıyla kafi

ConquerorXIV

80+ Gold

burakk_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Burak Turan
bu monster düşmanlığınızı anlayamadım önerirken biraz daha arkaplanda kalmalı tabi ama (tongfang kasa için söylüyorum)gayet fp ve güzel bir kasa
hocam ben trabzonda yaşıyorum geçen hafta arkadaşın monster laptopu bozuldu duradaki pc tamircilerine götürdük gittiğimiz her tamirci monstera karşı ön yargılıydı bu adamların işi bu demekki bir bildikleri var. arkadaşın attığı monster 19600 zaten o paraya başka marka aynı performansı gösterecek tonla cihaz var eğer arada ciddi fiyat farkı varsa alınabilir tabi

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
hocam ben trabzonda yaşıyorum geçen hafta arkadaşın monster laptopu bozuldu duradaki pc tamircilerine götürdük gittiğimiz her tamirci monstera karşı ön yargılıydı bu adamların işi bu demekki bir bildikleri var. arkadaşın attığı monster 19600 zaten o paraya başka marka aynı performansı gösterecek tonla cihaz var eğer arada ciddi fiyat farkı varsa alınabilir tabi
Bende bu önyargının nedenini merak ediyorum işte hocam

ConquerorXIV

80+ Gold
bir şey biliyoruz ki önyargılıyız

uygun olsa alın dicem ama fiyata bak

burakk_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Burak Turan
önyargıdan kastım bilmeden konuşmak değil deneyimleri sonucu bu kanıya varmışlar ben de deneyimlemem sonucu arada çok fiyat farkı olmaması durumunda monster alınmasını önermiyorum herkes kendi cebinden sorumludur isteyen tabii ki alabilir o onun bileceği şey

ConquerorXIV

80+ Gold
ayrıca pcb anakart kalitesi berbat, çinden alıp burada monte etmek ile laptop üreticisi olunmaz

11eren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
eren kaya
bir şey biliyoruz ki önyargılıyız

uygun olsa alın dicem ama fiyata bak
abicim sen neyin kafasını yaşıyorsun allah aşkına sabahtan beri bir şey söylemeden alma diyorsun monster clevo mu kullandın belli değil belki bilmiyorsun bile monster clevo kasalar zaten kronik arızalı bu laptop tongfang yani öyle saçma sapan triplere gireceğine sebebini söyle biz de ona göre hareket edelim söylemiceksende boşuna bir bildiğim var gibi saçma yorumlar yapma o zaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,390
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur
Top Bottom