Arama sonuçları: *

• Users: xrexy
  • Order by date
  1. X

1000-1500TL arası kablosuz oyuncu mouse önerisi.

Beyaz renkte kablosuz bir oyuncu mouse bakiyorum. Şarj 1 haftanin uzerinde olsa bana yetiyor. Onerilerinizi bekliyorum.
  2. X

Ön ödemeli kart tavsiyesi

Hem papara hemde ininalin kapanmasi sonucu ön ödemeli kart bulmakta zorlaştım. Hangi on odemeli kartı alabilirim? Bana getirdigi avantajlari varmi? Bir kusuru varmı?
  3. X

Kablosuz kulaklık tavsiyeleri

doğrudur. bir konuda zaten maks 5 mesaj görüyorum. maalesef yeşil forum kadar popürler değil ve çoğu bu konuda bilinçli değil
  4. X

Kablosuz kulaklık tavsiyeleri

1100 liralık bir bütcem var son zamanlarda kulaklık kafasına göre sapıttığı için yeni bir kulaklık alma yolundayım. kablosuz dongle lı olan bir kulaklık olsun ve kumaş olsun. suni deri hep dökülüyor. şuanlık aklımda kalan tek model fuxi-h3. onada sesi dışarı çok salıyor gibi yanıtlar vardı...
  5. X

Redmi watch 5 lite vs mi band 9 pro vs mi band 9

bu iki model arasında kaldım. sesli görüşme ve daha büyük bir ekran olduğu için watch 5 tercihim, 9 pro daha bi kullanışlı gibi geldi, normal 9 da bilek hareketlerimi kısıtlamıyor. hangisini tercih edeceğimi bilmiyorum.
  6. X

GeForce NOW etkinliği 15 şubat cumartesi

knk ne kasması neyden bahsediyon. 1738590462 etkinliğe gidecem diye bir bilgi almak isttedim
  7. X

Max 4k bütçeye 180 hz monitör

viewsonic vx2479 hd pro var bi bakın derim.
  8. X

GeForce NOW etkinliği 15 şubat cumartesi

ne olduğunu tam olarak bende bilmiyorum. game+ mesajlar üzerinden duyurdu. ek bir açıklamada yok. sadece maslak daki espor arenada olcağı söylenmiş. bi bilgisi olan varsa yazabilirmi?
  9. X

Eskiyi getir yeniyi götür kampanyası nedir?

arkadaşlar selam. media markt da a35 ve a54 bakarken eskiyi getir yeniyi götür diye bir kampanya vardı ne olsuğunu bilmiyorum kendileride ne olduğunu yazmamış ne olduğunu bana açıklarmısınız? güzel bişeyse belki telefonumla bir değişim yapabilirim.
  10. X

Secure boot açarken bitlocker sorunu.

şifreyi bulduk dediğiniz ayareı çekicez şimdi yardımınız için sağolun
  11. X

Secure boot açarken bitlocker sorunu.

arkadaşıma secure boot açtırırken bitlocker diye bir şey çıktı çözümünü bulmaya çalışıyoz bir çözümü varmı?
  12. X

Youtube kaybolan kanalı silme

peki telif yada ihtar attırarak silmek mümkünmüdür?
  13. X

Youtube kaybolan kanalı silme

şifresini unuttuğum youtube kanalımı silmek istiyorum ama nasıl silceğimi bilmiyorum. bilen biriniz varmı?
  14. X

Discord hesabıma giriş yapmak için giden e posta gelmiyor

dediğim gibi hesabım çalındı diye mail atıcam olmazsa aynı telefondan mecburen hesap açıcam yinede yardımınız için teşekkür ederim.
  15. X

tam 3 kere desteğe ulaştım 3 ündede bana "hesabın sizin olduğunu bilmediğimiz için size yardımcı olamayız" yada "yolladığınız maile ait hesap mallesef yok" gibi cevaplar aldım. gerçekten bu desteği ne için yaptıklarını anlamıyorum. 1737314247 son kez hesabım çalındı diye mail atcaktım ama sizede...
  16. X

vpn ile discorda giriş yaspmak için normal telefon numaramı ve şifremi yazıyorum yeni konum için epostaya bak diye bir bildirim alıyom ama nedense gelmiyor sorunun çözümünü bilen varmı NOT: öncedende girdiğim gibi aynı şekilde giriş yaptım. 1737312972 30 aralıktan beridir birinin cevap yazmasını...
  17. X

Steam kış indirimlerinde neler alınır?

hitman çok ilgimi çekti belki onuda alabilirim
  18. X

the forest var hocam başka ne önerirsiniz?
  19. X

pek güzel bişey bulamadım gibi peki bunların arasından ne önerirsiniz 1734708541 pek emin olamadım
  20. X

VALORANT OYUNA GİRDİĞİMDE BU HATAYI ALMA.

bios için nasıl bişey yapcağını bilmiyorsan youtube da bios dan secure boot nasıl açılır diye bir araştırmanı tavsiye ederim
Geri