X xrexy 80+ Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 73 Dahası Reaksiyon skoru 8 İsim Xrexy Bugün, 16:43 #1 ne olduğunu tam olarak bende bilmiyorum. game+ mesajlar üzerinden duyurdu. ek bir açıklamada yok. sadece maslak daki espor arenada olcağı söylenmiş. bi bilgisi olan varsa yazabilirmi?
ne olduğunu tam olarak bende bilmiyorum. game+ mesajlar üzerinden duyurdu. ek bir açıklamada yok. sadece maslak daki espor arenada olcağı söylenmiş. bi bilgisi olan varsa yazabilirmi?
Arthur_Morgan 80+ Bronze Katılım 18 Ekim 2024 Mesajlar 620 Bugün, 16:46 #2 Kasıyor kasıyor geforce now dan kasıyor kasıyor.
X xrexy 80+ Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 73 Dahası Reaksiyon skoru 8 İsim Xrexy Bugün, 16:48 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Arthur_Morgan yazmış: Kasıyor kasıyor geforce now dan kasıyor kasıyor. Devamı için tıklayın... knk ne kasması neyden bahsediyon. Mesaj otomatik birleştirildi: Bugün, 16:47 etkinliğe gidecem diye bir bilgi almak isttedim
Arthur_Morgan yazmış: Kasıyor kasıyor geforce now dan kasıyor kasıyor. Devamı için tıklayın... knk ne kasması neyden bahsediyon. Mesaj otomatik birleştirildi: Bugün, 16:47 etkinliğe gidecem diye bir bilgi almak isttedim