Arama sonuçları: *

1. Ryzen 7 7800x3d 32GB Ram RTX 4080 SUPER sistem

Ryzen 7 7800x3d 32GB Ram RTX 4080 SUPER sistem

Bütün Parçaların 1 yıldan fazla garantisi vardır. Askere gideceğim, acil nakit ihtiyacıdan satıyorum. Sistem tertemiz ve faturaları tamdır. İstanbul içinde elden teslim şansım vardır. Sistem olduğu gibi tüm parçaları satılık ve fiyata dahildir. Tekliflere açığım.
  2. H

Bu Sıvı Soğutma Hakkında Fikirleriniz?

10k diyelim
  3. H

Kasam ve sıvı soğutmam yok ikisine de öneri lazım
  4. H

Ryzen 7 7800x3d işlemcime sıvı soğutma arıyorum ona görede bir işlemci soğutucu arıyorum. Bunlar seçenekler(alıntıları ekte) 420mm olan uygun fiyatlı fakat kasa da önermeniz gerekiyor ona göre.
  5. H

Bu Kasa ve Sıvı soğutma nasıl?

Bu nasıl peki ?
  6. H

Bekliyorum önerinizi
  7. H

Anladım. Peki önerin var mı?
  8. H

Hepsiburada dan bu iki ürünü almayı düşünüyorum sistemim ryzen 7800x3d, rtx 4080 super ve atx bir anakarttan oluşuyor. Hepsiburadadan hepsiburada satıcılı ürünlerde 3 ay ertelemeli taksit imkanı vardı ama sadece msi ürünleri satıyor hepsiburada. En olabilecek bunlar sanırım.( Daha iyi...
  9. H

Sistem nasıl olmuş ?

Bu sisteme bu kasa ile bu soğutucuya ne diyorsunuz ?
  10. H

Bu MSI Kasa Hakkında Fikriniz Nedir ?

Kasa ile sıvı soğutmayı böyle tercih ettim beraber sizce nasıl bi kombinasyon ve soğutucuyu kasaya sığdırırken sıkıntı yaşar mıyım sizce ? Sistemin geri kalanı şöyle bu arada( Ryzen 7 7800X3D— MSİ B650-S Wifi—Corsair Vengeance DDR5 16x2 6000mhz 30cl ram—MSI RTX 4080 Super Expert—MSI PSU MPG...
  11. H

Kasa Ve Sıvı Soğutma Tavsiye

Rtx 4080 super ve ryzen 7 7800x3d işlemcimli atx sistemimi koyacağım bi kasa ve işlemci soğutucu lazım. Tavsiyeleri bekliyorum.
  12. H

Teşekkür ederim yorumun için. Başka yorumu ve bilgisi olan var mı kasa hakkında ?
  13. H

Uzun süredir topladığım sistem için kasa arıyorum kasanın şekli ve estetiği çok hoşuma gitti. Sizin düşünceleriniz neler ? https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mpg-gungnir-300p-airflow-4x120mm-argb-fanli-midt-atx-kasa.html
  14. H

Van'da yaşanan olaylar nedir ?

Haklılar baştan yeterli titizliği göstermiyorlar adaylar hakkında araştırmayı ya da rüşvet yiyorlar. Sonrasında halkın seçtiği adamı şu şu sebepten dolayı alıyoruz diyorlar. Ne âla memleket.
  15. H

Yurt dışından telefon gönderilmesi mümkünmü

Kesinlikle çıkarır
  16. H

Sistem nasıl olmuş ?

İşte gel gelelim işlemci soğutucu ve kasa kaldı sadece almam gereken gerisi sipariş edildi. Çok fikir farklılıkları var h7 flow beğeniyorum fakat yok 2023 edition var bi eskisi var h ın başka serileri var kararsız kaldım
  17. H

Sistem nasıl olmuş ?

Yaparım tabi de ekran kartı 2 fanlı onu belirteyim eke de youtube short linki atocam inceleyebilirsin
  18. H

Sistem nasıl olmuş ?

Hayır dostum :) Tipini ve estetiğini çok beğendiğim çıkmasını beklediğim bir kart vardı o çıktı çıktığı gibi gaming.gen.tr den alıp yollamışlar doğum günü hediyesi olarak. Suprim ve rog lar va ilgimi hiç çekmiyor pavyon gibi o ne öyle :D
  19. H

Sistem nasıl olmuş ?

İkinci resimdeki, alt bölümde boşluk olması sadece fanların orada olmasını istemiyorum. İlk resimdeki kutu kalinde alt bölümün kutu benzeri bir şey ile kapalı gelmesi daha estetik geliyor. İlk attığınız resimdeki kasanın ismi nedir tam olarak ve üst tarafa 360mm sıvı soğutma fanları sığıyor mu...
  20. H

Sistem nasıl olmuş ?

Kasa ve İşlemci soğutucu önerecek olan var mı ? Ayrı ayır 10 bin tl civarı olmazsa her iki parçada, bütçemi aşıyor.
Top Bottom