Kasa olarak bunu tercih edebilirsin 360mm radyatör destekli ve görüntüsü oldukça hoş bir kasa
ASUS A21, çeşitli AIO soğutuculara ve ekran kartlarına destek vererek PC toplama uzmanları için tasarlanan minimalist bir PC kasasıdır. Bunların yanı sıra sistemin akıcı şekilde çalışması için bolca…
www.gaming.gen.tr
Kişisel olarak MSI kasalar benim hoşuma gitmediği için fazladan para verecek olsam bu modeli tercih edebilirdim.
En ucuz NZXT H9 Flow Siyah ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! NZXT H9 Flow Siyah ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 6.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
420mm radyatör destekli kasa diğer kasalardan daha büyük.
En ucuz Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Beyaz E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Beyaz E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 5.921,38 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
---
Bitfenixin fiyatı bayağı uygun normalde böyle miydi hatırlamıyorum ama LS720'ye göre daha uygun.
En ucuz BitFenix Cube 360 BFW-AIO-360-BB27A-RP ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! BitFenix Cube 360 BFW-AIO-360-BB27A-RP ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.467,02 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
En ucuz DeepCool LS720 RGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LS720 RGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 7.791,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
https://lian-li.com/product/lancool-iii/ Lian Li kablolama ve modülerlik yapısında gelişmiş bir marka diğer birçok markada pek fazla göremeyeceğin şeyler var ve hava akışı konusunda gözüktüğü gibi her yer mesh.