Merhaba arkadaşlar. Bu saçma sorun bir tek bende mi var bilmiyorum ama örneğin işe servisle gidiyorum, servisle gittiğim mesafeyi de adım olarak sayıyor saat :D çıldırmak üzereyim dünyanın en saçma olayı. Kullananlar bilgilendirebilir mi? Teşekkürler.
merhaba arkadaşlar. arkadaşta bi sistem var işlemci intel pentium 1050ti 500gb hdd 4 gb ram var. cs2 en düşük ayarlara 40-60 fpste kaldık. ne önerirsiniz 2.el bi işlemci 100 fps alsak düşük fpsde yeterli.
arkadaşlar merhaba öncelikle. windowsumu burada bulunan CMD'den etkinleştirme ile etkinleştirdim ve 2yıldır böyle kullanıyorum. lakin şu an ms office programlarına ihtiyacım var. lütfen webden olanı kullanabilirsin demeyin işime yaramıyor bazı özellikleri kısıtlı çünkü...
Arkadaşlar bende 1 adet 8 GB 3200MHz DDR4 Crucial Ballistix var ama şu an bulamıyorum bir tane daha almak için, bunu alsam bir sorun olur mu uyumlu çalışır mı...
Arkadaşlar 2 haftadır işin içinden çıkamıyorum. Ekran kartı NVIDIA mi olsun AMD mi olsun karar veremiyoruz arkadaşımla. 22K bütçemiz var anakartımız ileriye dönük olsun istiyoruz en azından 4 RAM slotlu olsun. RDR GTA Witcher CoD tarzı oyunlarda 1080p yıllarca(4-5 yıl) sorunsuz oynayalım...
https://www.gaming.gen.tr/urun/229756/haqqus-xt-amd-ryzen-5-5600-asus-radeon-rx-6700-xt-dual-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
Anakart: B550M-K
SSD: Kingston 1TB 3500-2100
Kasa: ASUS TUF GT391.
PSU: ASUS TUF 650b.
Değişiklikleriyle 18.300₺ yapıyor verilir mi ve site her konuda (...
Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaşımıza kasa almak istiyoruz. Max bütçesi 20k ennn çok zorlarsa yani. Ben kendim GameGaraj'dan 3 sene önce almıştım ona da orasını önerdim. Sizler de önerirseniz çok seviniriz. Tamamen oyun amaçlı.
Not: Hazır sistem olsun istiyoruz şimdiden teşekkürler.
Not2...