Arama sonuçları: *

• Users: ALL2
  • Order by date
  1. ALL2

Gaming Kulaklık Önerisi

Şuan hali hazırda Razer Baracuda X kullanıyorum tekerleğinde sorun var. Oyunlarda ses kasarken iyi olacak ve müzik dinlerken gerçekten güzel hissettirecek kulaklık önerir misiniz. Bütçe fark etmiyor.
  2. ALL2

2400 TL ye kadar kablosuz Mouse Önerisi

Knka valla delilik olarak görmüyorum, ekipmanlarım mouse hariç razer. Fazla para verdim sonucunda da beni yıllarca götürdüler hala götürüyorlar. Mousenu almama sebebimde yıllarca süren kronik scroll problemiydi, şuan çözdüler ama en tepe model olan deathadder v4 pro oda 7k olunca almadım.
  3. ALL2

Bütçeyi arttırdım bunu almayı düşünüyorum https://wraithesports.com/products/rawm-sh01-pro-wireless-mouse
  4. ALL2

Bir kaç hafta önce indirimli olarak MCHOSE A7 Ultra aldım 1 hafta dolmadan scorllu kendi kendine bozuldu iade ettim bir daha da almam
  5. ALL2

ATK Dragonfly A9 pro alınır gibi duruyor
  6. ALL2

Emin değilim bu bütçede düzgün bir şey yok mu
  7. ALL2

Aklımda pek bir şey yok doğrusu çünkü Mouse piyasasına şu birkaç gün harici hiç bakmadım bile şu iyidir bu böyledir bilgim yok
  8. ALL2

2020 yılından beri Logitech G102 Lightsynce kullanıyorum sağ clik i artık sorun yaratmaya başladı neredeyse 5 buçuk yıl boyuca beni sorunsuz götürdü ama artık kablosuz bir mouse almak istiyorum ama piyasa da ismini yeni duyduğum mouselar falan var çok karasız kaldım sizler neler önerirsiniz
  9. ALL2

Bazı oyunlarda PC'm kapanıyor

AMD Ryzen 7 3700x Gigabyte Amd Radeon rx 5700 xt gaming oc 8gb 8x2 gskill ripjaws 8gb 3200mhz asus prime b450 plus 4400mhz kingston nv2 1tb m.2 ssd 2 adet segate 1 tb hdd psu fsp 700-60AHBC
  10. ALL2

Zaten baktığımı dile getirmişim ve Kernel Power hatasını görmüşüm 1764928349 Hocam teknik olarak denemediğim yol kalmadı xmp siz olarakta denedim birileri bios güncelle dedi onuda denedim çözüm olmadı
  11. ALL2

PC'de Valorant, LoL, CS2 gibi oyunlar oynarken PC kapanmıyor keza bazı güç gerektiren oyunlarda da Ghost of Tsushima, God of War: Ragnarok gibi oyunlarda da böyle bir sorun yaşamadım lakin Marvel Rivals, vampire masqurade 2 gibi oyunları oynarken PC im kapandı. Windows olay görüntüleyicisine...
  12. ALL2

EA PLAY PRO'DA FİFA 26 ve BF6 SINIRLI MI ?

Sağ olun çok teşekkür ederim
  13. ALL2

EA PLAY PRO'DA FİFA 26 ve BF6 SINIRLI MI ?

Arkadaşlarım BF6 ve FİFA 26 satın aldılar sürekli oynuyorlar oyunların fiyatları benim için pahalı ea play pro alsam normal ea playde ki gibi 10 saat sınır mı var yoksa 1 ay mı
  14. ALL2

Oyun oynarken PC kapanıyor

Hocam bios 2019dan kalmış sürüm versiyonu 2008 yazıyordu az önce en son 4631 sürümüne yükselttim umarım yaptığım şeyler çözüme ulaştırır
  15. ALL2

Hocam kasanın içini açtığımda çok daha farklı bir durumla karşılaştım ben 2x16 olarak 2 ram im var lakin slot 2 ve 4 yada 1 ve 3 olarak takılması gerekirken 1 ve 4 olarak takılı olduğunu gördüm şimdi onları 2 ve 4 olarak ayarladım hatta ben ram mhz değeri mi ayarlayamıyordum bu işlem sonrası...
  16. ALL2

Expo nedir nasıl kapatılır bilmiyorum ki ramler 2666mhz de çalışıyor 4400mhz yi geçtim 3200mhz çekip kaydedip biostan çıktıktan sonra bios a geri dönüyorum yukarı hıza çıkartmama bile izin vermiyor
  17. ALL2

Evet denedim
  18. ALL2

Bunun önüne nasıl geçebiliriz peki çünkü hani oyun oynarken sıcaklık değerlerimde normal işlemci 63-64 dereclerde ekran kartımda 74-75 lere çıkıyor
  19. ALL2

Oyun oynarken PC kapanıyor lakin bu her oyunda olmuyor. LoL, Valorant, CS2, God of War: Ragnarok, warhammer 40000: Space marine 2, GTA 5, Valheim, megabonk gibi oyunları PC de rahatlıkla oynuyorum. Lakin bloodlines 2'yi oynarken PC im aniden kapanıyor ne bir hata ne de başka bir şey direk...
  20. ALL2

Warhammer 40k Space Marine 2 Doku Problemi

Geçtiğimiz günler de PC'ye Space Marine 2 indirdim ve oynamaya başladım lakin oyunun ayarları yüksekte olmasına rağmen grafikler PS2 den hallice ne yaparsam yapayım sorunu bir türlü çözemedim ve kafayı yemek üzereyim bu sorunu yaşayıp çözen kişiler var mı ? Varsa eğer yardımcı olabilirler mi ...
Geri