Arama sonuçları: *

1. J

Soundcore Life Q10 Kulaklığının Mikrofonu Pc'de Çalışmıyor.

Hocam, q10'da telefonda hem kulaklığını hem mikrofonunu kullanıyorum ama telefonda q10 mikrofonu çok iyi değil yani ama kulaklık gayet iyi.Masaüstünde zaten kulaklığı rahatça kullanıyorum, dongle ile bağlantı kullanıp kulaklığı kullanıyorum fakat bana Pc'de mikrofon lazımdı kötü falan keşke o...
  2. J

Hocam, bir görüşme yapmam gerekiyor kendi bilgisayarım da, çok lazımdı. Dediğiniz gibi sına diyorum Ses çıktığı gösteriyor ama kulaklığa ses gelmiyor sına dediğim an kulaklığın sesi kesiliyor hocam. Ayrıca bu mod çok kötü, herkes o şekilde yazıyor. Ses bozuk geliyor diyor millet, herkes bu...
  3. J

Hocam ben zaten masaüstü kullanıyorum bende usb portu ile yani dongle ile bağlantı kuruyorum masaüstü ile kulaklık arasında.Attığım ekran görüntüsünde bende çip yoktu hocam, sadece dongle vardı kaldırıp gördüğünüz gibi şimdi de yükleniyor diyor ve şimdi de yüklendi zaten. Yani dongle kaldırdım...
  4. J

Kulaklığa reset attım hocam, şöyle bir video buldum
  5. J

Hocam, cihazı sıfırladım şimdi ama bluetooth sıfırlama derken anlamadım.
  6. J

Hayır hocam, ses gelmiyor.
  7. J

Hayır hocam, sına dediğim zaman ses gidiyor tekrar. Bu mod bende çalışmıyor nedense.Çalışan modu görüyorsunuz sadece bu mod çalışıyor.
  8. J

Hands-Free modunun kayıtları yürüt kısmında sağ tıklayıp özellikleri ve kayıt kısmına tıklayıp Hands-Free özellikleri:
  9. J

Hocam, sizin dediğiniz moda alıyorum ama bu seferde kulaklıktan ses gelmiyor.
  10. J

Hocam o moda aldığım zaman ses gidiyor çalışmıyor bende, işimi görsün yeterli mükemmel bir performans beklemiyorum.
  11. J

Hocam, böyle bir protokolden haberim yok. Masaüstü milyonlarca kişi kablosuz kulaklık kullanmıyor mu hocam, gerçekten hiçbir bilgim yok.Hands free moduna aldığım zaman maalesef kulaklıktan ses gelmiyor.
  12. J

SoundCore Life Q10 kulaklığım var Bluetooth olarak mikrofonunu bilgisayarda kullanamıyorum ama telefonda sorunsuz çalışıyor. Saatlerdir bununla uğraşıyorum yapmadığım ayar kalmadı. Yardımcı olursanız sevinirim. Sorun gider dediğim zaman bu şekilde sorun çıkıyor ama çözümünü internette...
Top Bottom