Neler Yeni

Soundcore Life Q10 Kulaklığının Mikrofonu Pc'de Çalışmıyor.

jumanji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kayıp Adam
SoundCore Life Q10 kulaklığım var Bluetooth olarak mikrofonunu bilgisayarda kullanamıyorum ama telefonda sorunsuz çalışıyor. Saatlerdir bununla uğraşıyorum yapmadığım ayar kalmadı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Sorun gider dediğim zaman bu şekilde sorun çıkıyor ama çözümünü internette bulamadım.Ayarlarıma bakabilirsiniz.

Ekler

• 1a.jpg
    1a.jpg
    42.2 KB · Hit: 37
  • 2a.jpg
    2a.jpg
    88.2 KB · Hit: 38
  • 3a.jpg
    3a.jpg
    51.3 KB · Hit: 34
  • 4a.jpg
    4a.jpg
    44.1 KB · Hit: 45
  • 5a.jpg
    5a.jpg
    72.4 KB · Hit: 37
  • 6a.jpg
    6a.jpg
    78.4 KB · Hit: 35

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,058
İsim
Muhammet Kürkçü
Hocam denediğiniz şey maalesef bluetooth protoklünden dolayı şuanlık imkansız. Ama ses kalitesinden büyük bir kayıp verip hands free modunda kullanabilirsiniz mikrofonu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
OB
Hocam denediğiniz şey maalesef bluetooth protoklünden dolayı şuanlık imkansız. Ama ses kalitesinden büyük bir kayıp verip hands free modunda kullanabilirsiniz mikrofonu.
soundcore q30 için de geçerli mi

jumanji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kayıp Adam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hocam, böyle bir protokolden haberim yok. Masaüstü milyonlarca kişi kablosuz kulaklık kullanmıyor mu hocam, gerçekten hiçbir bilgim yok.Hands free moduna aldığım zaman maalesef kulaklıktan ses gelmiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
OB
1709143649094.png
arkadaşta monster notebook var o sadece stereo modu ile discorda bağlanıp masaüstü sesini de duyabiliyor sanırım bendeyse discordta bir aramaya bağlandığım an stereo modundaysam masaüstü ses gidiyor hands freeye alınca düşük kalite bir ses ile her şeyi duyaibliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben stereo modundayken masaüstü sesini duymamak koşuluyla mikrofon kullanabiliyorum

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,058
İsim
Muhammet Kürkçü
Hocam, böyle bir protokolden haberim yok. Masaüstü milyonlarca kişi kablosuz kulaklık kullanmıyor mu hocam, gerçekten hiçbir bilgim yok.Hands free moduna aldığım zaman maalesef kulaklıktan ses gelmiyor.
Evet milyonlarca kişi kullanıyor ama mikrofon olmadan kullanıyor yada hand free moda alıp kullanıyor görüşme falan yapacaksa. hocam hem mikrofonu hemde hemde ses çıkışını hands free yapıp denermisiniz?

jumanji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kayıp Adam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıntıyı görüntülearkadaşta monster notebook var o sadece stereo modu ile discorda bağlanıp masaüstü sesini de duyabiliyor sanırım bendeyse discordta bir aramaya bağlandığım an stereo modundaysam masaüstü ses gidiyor hands freeye alınca düşük kalite bir ses ile her şeyi duyaibliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben stereo modundayken masaüstü sesini duymamak koşuluyla mikrofon kullanabiliyorum

Hocam o moda aldığım zaman ses gidiyor çalışmıyor bende, işimi görsün yeterli mükemmel bir performans beklemiyorum.

Ekler

• 1212.jpg
    1212.jpg
    164.7 KB · Hit: 33
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
OB
Hocam o moda aldığım zaman ses gidiyor çalışmıyor bende, işimi görsün yeterli mükemmel bir performans beklemiyorum.
ben laptopta kullanan arkadaşıma bir sorayım bu konuya dönüş yapayım

jumanji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kayıp Adam
Evet milyonlarca kişi kullanıyor ama mikrofon olmadan kullanıyor yada hand free moda alıp kullanıyor görüşme falan yapacaksa. hocam hem mikrofonu hemde hemde ses çıkışını hands free yapıp denermisiniz?

Hocam, sizin dediğiniz moda alıyorum ama bu seferde kulaklıktan ses gelmiyor.

Ekler

• 1a.jpg
    1a.jpg
    46.8 KB · Hit: 27
  • 1e.jpg
    1e.jpg
    58.6 KB · Hit: 35
  • 2a.jpg
    2a.jpg
    45.5 KB · Hit: 34

jumanji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kayıp Adam
Hands-Free modunun kayıtları yürüt kısmında sağ tıklayıp özellikleri ve kayıt kısmına tıklayıp Hands-Free özellikleri:

Ekler

• 1b.jpg
    1b.jpg
    17.6 KB · Hit: 25
  • 2b.jpg
    2b.jpg
    104.6 KB · Hit: 31
  • 3b.jpg
    3b.jpg
    26.8 KB · Hit: 30
  • 5b.jpg
    5b.jpg
    18.6 KB · Hit: 32
  • 6b.jpg
    6b.jpg
    18.6 KB · Hit: 27

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,058
İsim
Muhammet Kürkçü
sına seçeneğine tıkladığınızda ses gelmiyormu?

Top Bottom