Neler Yeni

Soundcore Life Q10 Kulaklığının Mikrofonu Pc'de Çalışmıyor.

jumanji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kayıp Adam
Hayır hocam, sına dediğim zaman ses gidiyor tekrar. Bu mod bende çalışmıyor nedense.Çalışan modu görüyorsunuz sadece bu mod çalışıyor.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Muhammet Kürkçü
Hayır hocam, sına dediğim zaman ses gidiyor tekrar. Bu mod bende çalışmıyor nedense.Çalışan modu görüyorsunuz sadece bu mod çalışıyor.
Aklıma bir şey gelmiyor maalesef.

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Muhammet Kürkçü
Hocam, cihazı sıfırladım şimdi ama bluetooth sıfırlama derken anlamadım.
usb ise tak çıkar gömülü ise kapat aç. Aslında kulaklığa reset de atabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

jumanji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kayıp Adam
usb ise tak çıkar gömülü ise kapat aç. Aslında kulaklığa reset de atabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kulaklığa reset attım hocam, şöyle bir video buldum

jumanji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kayıp Adam
Hocam burda sanırım gömülü bluetooth çipini iptal edip usb dongle ile bağlıyor.

Hocam ben zaten masaüstü kullanıyorum bende usb portu ile yani dongle ile bağlantı kuruyorum masaüstü ile kulaklık arasında.Attığım ekran görüntüsünde bende çip yoktu hocam, sadece dongle vardı kaldırıp gördüğünüz gibi şimdi de yükleniyor diyor ve şimdi de yüklendi zaten. Yani dongle kaldırdım daha sonra pc çıkartıp tekrar taktım yaptığım işlem buydu ama bu ekranda çip kaldırma iconu yoktu bende.

Hocam, ben şimdi İntel wireless bluetooth indirip kurayım o zaman.Kurdum bende gözükmüyor.

Ekler

• 423342ewrew.jpg
    423342ewrew.jpg
    66.2 KB · Hit: 12
Son düzenleme:

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Muhammet Kürkçü
Hocam ben zaten masaüstü kullanıyorum bende usb portu ile yani dongle ile bağlantı kuruyorum masaüstü ile kulaklık arasında.Attığım ekran görüntüsünde bende çip yoktu hocam, sadece dongle vardı kaldırıp gördüğünüz gibi şimdi de yükleniyor diyor ve şimdi de yüklendi zaten. Yani dongle kaldırdım daha sonra pc çıkartıp tekrar taktım yaptığım işlem buydu ama bu ekranda çip kaldırma iconu yoktu bende.

Hocam, ben şimdi İntel wireless bluetooth indirip kurayım o zaman.Kurdum bende gözükmüyor.

İntel kısmı biraz chip ile alakası sanırsam.

jumanji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kayıp Adam
İntel kısmı biraz chip ile alakası sanırsam.
Hocam, bir görüşme yapmam gerekiyor kendi bilgisayarım da, çok lazımdı.

Dediğiniz gibi sına diyorum Ses çıktığı gösteriyor ama kulaklığa ses gelmiyor sına dediğim an kulaklığın sesi kesiliyor hocam.

Ayrıca bu mod çok kötü, herkes o şekilde yazıyor. Ses bozuk geliyor diyor millet, herkes bu mod kurtulmaya çalışıyor ama benim kullanmam gerekiyor mecbur. İnsanlar bu modu kullanıyorsa hocam, o zaman kulaklık sesleri çok kötüdür nasıl kullanıyorlar bu modu.

Ekler

• 312321wqe.jpg
    312321wqe.jpg
    73.6 KB · Hit: 16
Son düzenleme:

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,247
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
soundcore q30 için de geçerli mi
Evet hocam, ne yaptıysam q30 un mikrofonunu kullanamadım. Kullanabildiğimiz zaman ses kalitesi 10 da 2 ye falan düşüyor.
O yüzden ek bir mikrofon şart, Razer seiren mini düşünüyorum

jumanji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kayıp Adam
Evet hocam, ne yaptıysam q30 un mikrofonunu kullanamadım. Kullanabildiğimiz zaman ses kalitesi 10 da 2 ye falan düşüyor.
O yüzden ek bir mikrofon şart, Razer seiren mini düşünüyorum
Hocam, q10'da telefonda hem kulaklığını hem mikrofonunu kullanıyorum ama telefonda q10 mikrofonu çok iyi değil yani ama kulaklık gayet iyi.Masaüstünde zaten kulaklığı rahatça kullanıyorum, dongle ile bağlantı kullanıp kulaklığı kullanıyorum fakat bana Pc'de mikrofon lazımdı kötü falan keşke o mod bende çalışsaydı da kullansaydım.

Top Bottom