Arama sonuçları: *

1. T

9.000₺ ye bilgisayar toplamak istiyorum

11 bıne guzel sıstem olmus bir tek ıslemcı sogutucu ekleyip direkt bunu alabılırım
  2. T

benım biraz acelem var bu yuzden suan 9k cıvarına toplayabılecegım en mantıklı sistem nedir ? yardım ederseniz cok sevınırım
  3. T

bu 3.000 serısı subat tamı gelıyor kasımda mı :( ona gore hareket edecegım dolar kuru vs arttıkca cıhazlar pahalılanıyor
  4. T

ne zaman satısa cıkacak 3000 serısı acaba ?
  5. T

arkadaslar selam 9.000₺ kasa ıcın bütcem var. 300-500 yukarı asagıya olabılır tabi tavsıye edecegınız donanım nedır acaba ? bılgısayarda oyun oynanacak ve oyun tasarımı yapılacak AMD tercıhım olur yardımlarınızı rıca edıyorum iyi gunler herkese
  6. T

Oyun tasarımı + oyun oynamak için bilgisayar

peki bu donanıma uygun en iyi nasıl bilgisayar toplayabilirim pahalı ama ne önerirsiniz neyi ney ile değistiriyim? 1600006124 yani bu fiyatlara anlamında demek ıstedım 9-10 bın tl cıvarına
  7. T

Oyun tasarımı + oyun oynamak için bilgisayar

arkadaslar merhaba bir sistem topladım oyun tasarımı bolumunde okuyan kardesime hem programları kullanmak icin hem de oyun oynamak için sizce nasıl bir donanım olmus ? yorumlarınızı alabilirmiyim bu guc kaynağı pin sayıları yeterli olur mu? ekran kartına anakarta vs sevgiler
  8. T

Bilgisayarım ikinci elde ne kadar eder ?

yani acıkcası fırsatcılık yapanlar kolay ayrıştırılıyor bence cunku bir seyin sıfır fiyatına baktığınızda istenilen butceyi karsılastırdığınızda fark cıkıyor ortaya. bana bilgisayarın maliyeti 9.300 falan gibi bir şey di ki 8.000 tl gibi bir seye vermeyi dusunuyorum. sıfından tek farkı sistem...
  9. T

hangi platformdan daha çabukta gidebilir ? sahibinden mi peki bilgisayar piyasasının hızlı olduğu platform neresidir tesekkur ediyorum değerli yorumlarınız için hepinize arkadaslar
  10. T

estrafrullah hocam bir an korktum hahahah yok pahasına gidecek diye, peki sizler ne öneriyosunuz ? kurlar vs yükseliyor fiyatlar artacak sıfır ürünlerde zarar etmemek için bekleyip öyle mi satayım ?
  11. T

1.5 ayda bu kadar değer kaybeder mi hocam ? bana bilgisalar 9000 e geldi fanlar hariç
  12. T

arkadaşlar selam yaklayık 1.5-2 ay önce topladığım bilgisayarımı satılığa çıkartmayı dusunuyorum. sizce bilgisayarımın ikinci eldeki ederi ne kadar ? Ürünlerin tamamı kutulu ve garantilidir. kutuları garantileri vs her sey verilecektir. Öncelikle şunu söliyim en ufak sıkıntı ve ya en ufak...
  13. T

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

hocam cok tesekkurler m2 ssd yi aldım bunu da aliyim :)
  14. T

onun linkini paylaşma şansın var mı hocam ne aldın ?
  15. T

cok saol hocam attım sepete bekliyorum saolasınız hepiniz bilgiler için 3d max kopyala yapıstır mantığında surekli hata veriyor 120 gb ssd var 3 gb bos yer var bundan yapıo diye tahmin ediyorum sayende ilaç olacak
  16. T

benim anakartımda soğutma kapağı yok bu ped i nereye takıyorum direkt uskune taktığımda ustune kapak takmadığımda işe yarar mı hocam
  17. T

internette 8200 modeline denk geldim sizinki de 8100 modelimi memnunsunuz sanırım :)
  18. T

Xpg SX8100 ASX8100NP-512GT-C 512GB 3500MB-3000MB/s M.2 PCIe NVMe SSD Disk alınır mı fiyatı kaca duser sizce ?
  19. T

yani aslında mekanik olmayan bir klavyem var cok dusuk ısıklı RGB bir klavye DARK markasının ama soyle bisi var ben oyun oynamıorum program kullanıyorum tek dusunduren yeri RGB kuvvetli olması modları vs kasam full RGB cunku
  20. T

https://www.incehesap.com/gamepower-saber-rgb-kirmizi-blue-switch-oyuncu-gaming-klavye-fiyati-44964/ alınır mı arkadaslar ? fiyat nası cok ilgi gormedi sanki ?
Geri