Arama sonuçları: *

• Users: axsus
  • Order by date
  1. A

Yardım Mevcut ram 2666mhz anakart 3000 mhz

Evet biostan rami 3000mhz ye overclockladım fakat sonrasında görüntü gelmedi bios pili, jumper gibi şeyleri denedim görüntü gelmedi 3000 mhz bi ramle tekrar açabilirmiyim şuanda görüntü alamıyorum görünürde hiçbir sıkıntısı yok
  2. A

Yardım A

Silgiyle silmeyi denedim sonuç yok Garantiye yollayıp bios sıfırlamalarını isticem tek yol bu
  3. A

Yardım A

Tek ram var slot değiştirdim sadece Denedim, herşeyi çıkarıp yarım saat civarı da bekledim de tık yok elimde 3000 mhz ram de yok mecbur garantiye yollicaz
  4. A

Yardım A

A320m pro e Denedim hocam olmuyor
  5. A

Yardım A

A
  6. A

anakart işlemci uyumsuzluğu

yarın arayıp sorayım ozaman sağolun
  7. A

anakart işlemci uyumsuzluğu

Yaklaşık 5 ay önce vatandan aldığım A320m Pro-e anakartın üstünde "AMD Ryzen Desktop 2000 Ready" etiketi var fakat bende Ryzen 3 3200g bulunmakta, daha sistemi toplamadım o yüzden anakartıda daha açmadım zaten açamamda elimde 2000 serisinden başka bir işlemcide bulunmuyor yani tek yolu vatana...
  8. A

internetsiparis.com güvenilir mi

kasa almayı düşünüyordumda sanırım pek tercih edilen biyer değil
  9. A

internetsiparis.com güvenilir mi

internetsiparis.com güvenilir mi hiçbir yerde yorumunu bulamadım doğru dürüst alışveriş yapanınız varmı hiç
  10. A

hiper psu alınır mı

bütçem o kadar yok fakat aklımda aerocool vx plus 400w vardı onu alayım ozaman
  11. A

hiper psu alınır mı

hiperin 400w psu su var güvenilir midir ? https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-hiper-ps-40-400-w-fiyati,251157981.html
  12. A

psu önerisi - yeterli mi

ekran kartı almayı düşünmüyorum sistem değiştirirsem direk satarım o yüzden ileriye dönük bir sistem değil
  13. A

psu önerisi - yeterli mi

hocam şuanda ram anakart ve işlemciyi aldım soket 2 tane var 2x8 yerine 1x8 1x4 yapsam çift kanal performansı yine verir mi onu sormuştum
  14. A

psu önerisi - yeterli mi

rami yükseltmeyi düşünüyorum ama aynı şekilde 3000 mhz 4gb alsam yine performansa bir sıkıntı yaşar mıyım
  15. A

psu önerisi - yeterli mi

çift kanal muhabbetini biliyorum onu ilerleyen zamanda alıcam ama aynı şekilde 400w da alabilirim o yeterli olur mu
  16. A

psu önerisi - yeterli mi

sistemim şöyle anakart : A320m Pro-e işlemci : ryzen 3 3200g ram : ddr4 8gb 2666mhz (tek kanal) kasa : aerocool streak psu : psu olarak aerocool vx plus 500w düşünüyorum uyumlu olmayan herhangi bir şey var mı veya psu w yeter mi yardımcı olursanız sevinirim
Geri