Yardım A

Sistemin kablolarını sökün, BIOS pilini çıkarıp biraz bekleyin veya BIOS sıfırlama pinlerini kısa devre yapın. Sorununuz çözülecektir.

Tek RAM var slot değiştirdim sadece

Denedim, herşeyi çıkarıp yarım saat civarı da bekledim de tık yok elimde 3000 mhz RAM de yok mecbur garantiye yollicaz
Elinizde takabilceğiniz başka RAM var mı? Belki RAM yanmıştır.

RAM'e kaç Volt verdiniz ve elinizdeki RAM'in bellek çipleri nedir?
Garanti gibi görünüyor ama bir de RAM in giriş kısmını dikkatlice silgi ile silmeyi deneyebilir misiniz?

2666mhz ramim var 3000mhz denediğimde gitti bios pilini çıkartıp sıfırlamayı denedim jumper olayını denedim slotu değiştirdim fakat hala görüntü yok usb ler güç veriyor fanlar her şey çalışır durumda ama görüntü yok bir çözümü var mı yoksa garantiye yollayıp 3000mhz olan ramle sıfırlamalarını mı isteyeyim yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşların söylediklerini doğru yaptığınızdan emin olun. RAM lere oc yapıldığında CL değeri yükseliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Garanti gibi görünüyor ama bir de RAM in giriş kısmını dikkatlice silgi ile silmeyi deneyebilir misiniz?
Arıza büyük ihtimalle RAM voltajından kaynaklı. Voltaj az veya çok verilmiş.

Silgiyle silmeyi denedim sonuç yok
Arkadaşların söylediklerini doğru yaptığınızdan emin olun. RAM lere oc yapıldığında CL değeri yükseliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arıza büyük ihtimalle RAM voltajından kaynaklı. Voltaj az veya çok verilmiş.
Garantiye yollayıp bios sıfırlamalarını isticem tek yol bu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,185,081
Üyeler
188,032
Son üye
RVP_NONE
Geri