A320m pro eHangi anakartı kullanıyorsun?
Denedim hocam olmuyorSistemin kablolarını sökün, BIOS pilini çıkarıp biraz bekleyin veya BIOS sıfırlama pinlerini kısa devre yapın. Sorununuz çözülecektir.
Kaç adet RAM var?A320m pro e
Denedim hocam olmuyor
Bunu denediniz mi?BIOS sıfırlama pinlerini kısa devre yapın.
Tek ram var slot değiştirdim sadeceKaç adet RAM var?
Tekini çıkarın.
Denedim, herşeyi çıkarıp yarım saat civarı da bekledim de tık yok elimde 3000 mhz ram de yok mecbur garantiye yollicazBunu denediniz mi?
Elinizde takabilceğiniz başka RAM var mı? Belki RAM yanmıştır.Tek RAM var slot değiştirdim sadece
Denedim, herşeyi çıkarıp yarım saat civarı da bekledim de tık yok elimde 3000 mhz RAM de yok mecbur garantiye yollicaz
Arkadaşların söylediklerini doğru yaptığınızdan emin olun. RAM lere oc yapıldığında CL değeri yükseliyor.2666mhz ramim var 3000mhz denediğimde gitti bios pilini çıkartıp sıfırlamayı denedim jumper olayını denedim slotu değiştirdim fakat hala görüntü yok usb ler güç veriyor fanlar her şey çalışır durumda ama görüntü yok bir çözümü var mı yoksa garantiye yollayıp 3000mhz olan ramle sıfırlamalarını mı isteyeyim yardımcı olursanız sevinirim
Arıza büyük ihtimalle RAM voltajından kaynaklı. Voltaj az veya çok verilmiş.RAM'e kaç Volt verdiniz ve elinizdeki RAM'in bellek çipleri nedir?
Garanti gibi görünüyor ama bir de RAM in giriş kısmını dikkatlice silgi ile silmeyi deneyebilir misiniz?
Silgiyle silmeyi denedim sonuç yokRAM'e kaç Volt verdiniz ve elinizdeki RAM'in bellek çipleri nedir?
Garanti gibi görünüyor ama bir de RAM in giriş kısmını dikkatlice silgi ile silmeyi deneyebilir misiniz?
Garantiye yollayıp bios sıfırlamalarını isticem tek yol buArkadaşların söylediklerini doğru yaptığınızdan emin olun. RAM lere oc yapıldığında CL değeri yükseliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arıza büyük ihtimalle RAM voltajından kaynaklı. Voltaj az veya çok verilmiş.