Arama sonuçları: *

1. DüşünenVarlik

Çözüldü✓ Havit H2002P mikrofon bozuldu

Reis, içini nasıl açtın? Benimki gayet güzel bir şekilde normal olarak çalışıyordu. (Biraz takıntılıyım) Sonrasında ben bir kere döndürdüm bunu. Sonra hangi yöne döndürdüğümü unutup birkaç saat boyunca doğru yönü bulmaya çalıştım döndürerek. Mikrofon çalışıyor fakat hafifçe oynattığımda bile...
  2. DüşünenVarlik

Sizce Honor Magic 7 Lite mı yoksa Redmi Note 13 Pro 5G mi?

Adaptörü yok mu? O zaman Redmi daha mantıklı. 15 bin TL civarında galiba en mantıklısı o. Seçenekler arasında 13 Pro, 14 Pro, Samsung A36 da var. A36'nın işlemcisi Exynos, ondan eledim gibi. Nothing Phone 1 almayı düşünmüyorum, pek cezbedemedi beni. 1749416532 Önerileriniz ne?
  3. DüşünenVarlik

https://www.pttavm.com/redmi-note-13-pro-5g-8-gb-256-gb-ocean-teal-xiaomi-turkiye-garantili-p-1111416956?utm_source=akakce.com&utm_medium=fiyat-kiyaslama&utm_campaign=akakce&v=1.10.7 https://www.hepsiburada.com/honor-magic-7-lite-256-gb-8-gb-ram-honor-turkiye-garantili-siyah-p-HBCV00007KBQME 13...
  4. DüşünenVarlik

Sizce hangisi tercih edilebilir? 13 Pro 5G'de ekran 68 milyar renk desteklerken Honor'da 1 milyar. Ancak Honor'un ekranı kavisli. İşlemci ve kamera daha iyi Redmi'de. Pil ömrü ve dayanıklılık olarak Honor daha iyi. Hangisini tercih etsem bilemedim. Önceki telefonum Redmi Note 9 olduğu için...
  5. DüşünenVarlik

Parolapara - Epic Games

18 yaş altına doğrulama sistemi var mı? Acil cevaplayabilirseniz sevinirim.
  6. DüşünenVarlik

Öneri Gamenote H2002P alınır mı?

Dışarıdan ne kadar ses geliyor? Bileniniz var mı? Fan sesi gelir mi?
  7. DüşünenVarlik

Papara Tarzında Kart Önerisi

Önerileriniz için teşekkür ederim, Sipay'da 18 yaş altı için veli onayı için çok bir şey istiyor mu? Bir de komisyonsuz para yaptırabileceğim bir banka ATM'si var mı?
  8. DüşünenVarlik

Papara Tarzında Kart Önerisi

Papara gibi bir kart önerisinde bulunabilir misiniz? Online olarak kargoyla değil de bir bayiden alınabilse iyi olur. Cashback benim için önemli. Şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.
  9. DüşünenVarlik

1 Saat 90 derece sıkıntı olur mu?

Otoya alınca 4000 rpm'e çıkıyor, çok ses çıkıyor, oyuncu kulaklığım da yok, o olsa tahammül ederim.
  10. DüşünenVarlik

1 Saat 90 derece sıkıntı olur mu?

Laptopumda fanı 2000 rpm'de unutmuşum ve 1 saat CS Oynadım, herhangi bir sıkınıt çıkar mı? 90-96 derecelere çıkmıştır büyük ihtimalle. Zarar görmüş müdür bilgisayar?
  11. DüşünenVarlik

HP Omen Gaming Hub açılmıyor

Omen Gaming Hub Steam hesabımı uygulamaya bağlayana kadar normaldi. Bağladıktan sonra direkt donuyor, sildim tekrar yükledim yine bir şey değişmedi. Ne yapmam lazım? Bağlamayı nasıl kesebilirim?
  12. DüşünenVarlik

The Finals Nasıl Bir Oyun?

The Finals nasıl bir oyun? Ayrıca hangi oyuna benziyor (CS2, Valorant gibi) ve o oyundan iyi özellikleri neler? 1735843679 Bir de oyunda Valorant'taki gibi süper güçler var mı? Öyle oyunları pek sevmiyorum.
  13. DüşünenVarlik

Hangi oyunu almalıyım?

Önerisi olabilecek olan var mı?
  14. DüşünenVarlik

Hangi oyunu almalıyım?

Laptopumun özellikleri: RTX 4070 14700HX 32 GB RAM Ark kütüphanemde var ama daha oynamadım. Öyle çok videosunu da izlemedim.
  15. DüşünenVarlik

Hangi oyunu almalıyım?

Titanfall 2: Ultimate Edition 3 dolar A Way Out 3 dolar Stellaris 2,4 dolar Heavy Rain 70 TL (Epic Games) Ark Survival Ascended 110 TL (MS Store) Yukarıdaki oyunların hangisini almalıyım? Halihazırda kütüphanemde Ark Survival Evolved var.
  16. DüşünenVarlik

Pingi nasıl düşürebilirim?

100 mb fiber internette 80-170 ms ping alıyorum. Büyük ihtimalle modemden kaynaklı. Çünkü tüm cihazlarda ayrı ayrı yaptığım denemelerde aynı pingi alıyorum. Pingi nasıl azaltabilirim? AX1800 Wireless Dual Band Gigabit VoIP Router Model No. EX20v 1734624508 Default olarak verilen fiber modem...
  17. DüşünenVarlik

Cities Skylines Hangi Dlcler Alınmalı?

Steam'den aldım.
  18. DüşünenVarlik

Cities Skylines Hangi Dlcler Alınmalı?

Cities Skylines Hangi dlcleri almamı önerirsiniz?
Geri