Parolapara - Epic Games

Hocam şimdi dediğiniz gibi hesabı herşeyi açtım fakat nasıl ödeme yapacağız? Kartın fiziksel olarak gelmesini mi bekleyeceğiz gelse bile troy geliyor geçiyor mu? Yoksa gpay var ordan havale yapınca da kabul ediyor mu?

Onu diyorum işte parolapara olayı açıldı zaten. Ben de koyayım o zaman domates al parolaparayla 400 indirm var patates al 400 indirm böyle böyle milyon tane konu açalım 😂
İnternet alışverişlerinde geçerli mi bulamadım kendi sitesinde hiç kkullanmadım daha önce ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam şimdi dediğiniz gibi hesabı herşeyi açtım fakat nasıl ödeme yapacağız? Kartın fiziksel olarak gelmesini mi bekleyeceğiz gelse bile troy geliyor geçiyor mu? Yoksa gpay var ordan havale yapınca da kabul ediyor mu?
cevap alabilirsen beni de etiketler misin ? trendyol hepsiburada n11 de geçerliyse ilk alışveriş için ona göre bende hesap açayım

İnternet alışverişlerinde geçerli mi bulamadım kendi sitesinde hiç kkullanmadım daha önce ?

cevap alabilirsen beni de etiketler misin ? trendyol hepsiburada n11 de geçerliyse ilk alışveriş için ona göre bende hesap açayım
Troy kart geçen her yerde geçiyordu sanırım.
Uygulamadan hesap oluşturup sanal kart açıyorsunuz içine para atıyorsunuz o sanal kart ile alışveriş yapıyorsunuz

Ben hepsini bedavaya oynuyorum fit abla sayesinde

Oralarda geçer sıkıntı epic de işte arkadaş postu atmışta ayrıntılı açıklasa bide iyi olucak?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,642
Üyeler
183,867
Son üye
ztcz
Geri