DüşünenVarlik
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
18 yaş altına doğrulama sistemi var mı? Acil cevaplayabilirseniz sevinirim.
Var18 olman lazım18 yaş altına doğrulama sistemi var mı? Acil cevaplayabilirseniz sevinirim.
İnternet alışverişlerinde geçerli mi bulamadım kendi sitesinde hiç kkullanmadım daha önce ?Onu diyorum işte parolapara olayı açıldı zaten. Ben de koyayım o zaman domates al parolaparayla 400 indirm var patates al 400 indirm böyle böyle milyon tane konu açalım![]()
cevap alabilirsen beni de etiketler misin ? trendyol hepsiburada n11 de geçerliyse ilk alışveriş için ona göre bende hesap açayımHocam şimdi dediğiniz gibi hesabı herşeyi açtım fakat nasıl ödeme yapacağız? Kartın fiziksel olarak gelmesini mi bekleyeceğiz gelse bile troy geliyor geçiyor mu? Yoksa gpay var ordan havale yapınca da kabul ediyor mu?
Troy kart geçen her yerde geçiyordu sanırım.İnternet alışverişlerinde geçerli mi bulamadım kendi sitesinde hiç kkullanmadım daha önce ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
cevap alabilirsen beni de etiketler misin ? trendyol hepsiburada n11 de geçerliyse ilk alışveriş için ona göre bende hesap açayım
teşekkür ederim hocamTroy kart geçen her yerde geçiyordu sanırım.
Uygulamadan hesap oluşturup sanal kart açıyorsunuz içine para atıyorsunuz o sanal kart ile alışveriş yapıyorsunuz
Afferim sana dayilara pipini göster şimdi deBen hepsini bedavaya oynuyorum fit abla sayesinde
Oralarda geçer sıkıntı epic de işte arkadaş postu atmışta ayrıntılı açıklasa bide iyi olucak?İnternet alışverişlerinde geçerli mi bulamadım kendi sitesinde hiç kkullanmadım daha önce ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
cevap alabilirsen beni de etiketler misin ? trendyol hepsiburada n11 de geçerliyse ilk alışveriş için ona göre bende hesap açayım
Nereye gösteriyoruz, hangi kameraAfferim sana dayilara pipini göster şimdi de
Çağır dayını gösterim zurnayıAfferim sana dayilara pipini göster şimdi de