Arama sonuçları: *

1. C

Biri size böyle dese ona ne yaparsınız?

Bir de etrafta sopa varsa o kişi size sopayı kaldırıp böyle dese ne yaparsınız? 1718559425 Bir de etrafta sopa varsa o kişi size sopayı kaldırıp böyle dese ne yaparsınız?
  2. C

Biri size böyle dese ona ne yaparsınız?

Biriyle kavga etseniz kavga ettiğiniz kişi size bak senin kafana sopayla vurarım akıllı ol dese ne yaparsınız?
  3. C

Çağrı merkezi iş başvursu

Hepinize iyi günler diliyorum geçen hafta çağrı merkezinde iş başvurusu yaptım numaramı aldılar sizi değerlendirmeye alacağız ondan sonra sizi arayacağız dediler ama beni aramadılar. Çağrı merkezinde iş başvurusu yapınca kaç gün sonra geri dönüyorlar bilen var mı?
  4. C

Facebook'ta ki kız hesapları gerçek mi?

Seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  5. C

Facebook'ta ki kız hesapları gerçek mi?

Facebook'ta bir sürü kız hesapları var profillerinin altında gizli arkadaşlık bulma sitesi yazıyor sonra altta bir tane ajansın web sitesinin adresi yazıyor bazı kız hesaplarında ise özel birini arıyorsanız tam yerindesiniz diye yazıyor yine altta bir tane web sitesinin adresi yazıyor sonra bazı...
  6. C

Onçin diye bir Türkçe kelime var mı?

Hepinize iyi günler diliyorum bugün biriyle konuşurken bana bir şey anlatırken onçin dedi kendisi Türkçe konuşuyordu. Onçin diye bir Türkçe kelime var mı?
  7. C

Bu yiyecekleri nasıl daha hızlı yiyebilirim?

Hepinize iyi günler diliyorum ben Poğaça kek kurabiye gibi kuru yiyecekler yiyince geç bitiriyorum boğazımdan gitmiyor hele yanında çay falan yoksa hiç gitmiyor. nasıl daha hızlı yiyebilirim?
  8. C

Ayt sözel 200-250 puan arası 4 yıllık hangi bölümler gelir?

Ayt sözel 200-250 puan arası 4 yıllık hangi bölümler gelir?
  9. C

TYT 200-250 puan arası 2 yıllık hangi bölümler gelir?

TYT 200-250 puan arası 2 yıllık hangi bölümler gelir?
  10. C

Bu yıl üniversiteye gidip gitmeme konusunda kararsız kaldım ne yapmalıyım?

Ben geçen yıl dershnaneyi bırakmak istedim ama ailem izin vermedi dershanede ki rehberlik öğretmenime o zmaan söyledim babamla konuştu sonra eve gidince babam üzerime geldi bana bir sürü küfürler etti sen nasıl dershnaneyi bırakırsın eğer sen dershaneyi bırakırsan okumazsan herkes sana güler...
  11. C

Bu yıl üniversiteye gidip gitmeme konusunda kararsız kaldım ne yapmalıyım?

Hepinize iyi günler bu yıl üniversite sınavına hazırlandım bu yıl sınava 2. defa girişim oldu bu yıl dershaneye gittim derslerim çok iyi değil dershanede ki olduğum deneme sınavlarında tyt de 25-30 arası ayt de ise 30-35 net arası netler yapıyordum İnternetten baktım bu netlerle bazı 2 yılık ve...
  12. C

Sizce lavaboda çok fazla mı kalıyorum?

Elinizi kaç dakikada yıkıyorsunuz? 1718274701 Ailem bana lavaboda çok kalıyorsun dedi bir de lavaboda uzun süre kalmak günahmış ailem öyle dedi bende bilmiyordum şimdi içime bir vesvese doğdu
  13. C

Uykulu girmiyorum 1718273805 Siz kaç dakika lavaboda kalıyorsunuz?
  14. C

Küçük lavabo sırasında genelde 3-4 dakika lavaboda kalıyorum büyük lavabo sırasında ise genelde 10-20 dakika arası lavaboda kalıyorum ailem bana lavaboda çok oyalanıyorsun diyor. Sizce lavaboda çok fazla mı kalıyorum?
  15. C

Namaz kılan insanların yüzü nurlu oluyor diyorlar sizce doğru mu?

Namaz kılan insanların yüzü nurlu oluyor diyorlar sizce doğru mu?
  16. C

Sizce bu netlerle bu bölümler gelir mi?

Ama Okuduğumu anlamıyorum zaten bu yıl 2.defa sınava girdim
  17. C

15-20 dakika arası abdest almak çok mu sizce?

Namaz kılıyorum abdest alırken genellikle 15-20 dakika arası sürüyor ailem bana çok oyalanıyorsun diyor. 15-20 dakika arası abdest almak çok mu sizce?
  18. C

Okuduğumu anlamıyorum 1718186616 Neden?
  19. C

Türkçe ve sosyal toplamı 25 net
  20. C

Tyt 20-25 arası netlerle 2 yıllık sağlık bölümleri muhasebe bölümü bankacılık ve sigortacılık bölümü bilgisayar programcılığı elektrik elektronik gibi bölümler gelir mi?
Top Bottom