cevahirk34
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 59
- İsim
- Cevahir
Hepinize iyi günler bu yıl üniversite sınavına hazırlandım bu yıl sınava 2. defa girişim oldu bu yıl dershaneye gittim derslerim çok iyi değil dershanede ki olduğum deneme sınavlarında tyt de 25-30 arası ayt de ise 30-35 net arası netler yapıyordum İnternetten baktım bu netlerle bazı 2 yılık ve bazı 4 yıllık bölümler geliyor ama normal bölümler geliyor yani çok iyi olan bölümler gelmiyor dershanede ki rehberlik öğretmenim bana bence sen bu yıl da üniversiteye gitme seneye tekrar hazırlan sınavda daha iyi netler yaparsın dedi bir de babam geçen ay dershaneye gitmişti rehberlik öğretmenimle görüşmüş rehberlik öğretmenim babama bence oğlunuz 2 yıllık bölümlere gitmesin demiş şimdi benim ailemin maddi durumu yok beni bu yıl dershaneye gönderirken zorlandılar gelecek yıl dershane fiyatları 60 bin TL olacakmış öyle duydum gelecek yıl ailem beni tekrar dershaneye gönderemez diye düşünüyorum bu yıl sınava girdim sınavda netlerim düşük gelir diye tahmin ediyorum. Sizce bu yıl üniversiteye gitmeli miyim yoksa 1 yıl daha mezuna mı kalayım kararsız kaldım?