Arama sonuçları: *

1. D

Basic sweatshirt onerisi

Merhaba. Fazla pahalı olmayan basic sweatshirt önerebileceğiniz bir yeer var mı?
  2. D

🔥İndirim Vodafone Freezone'a Özel 3 aylık Spotify ve Netflix üyeliği ücretsiz

hat benim üzerime degil taahüt yaptırmıştım kendi üzerime geçirmem gerekiyor , geçirsem taahüt bozulur mu şuanki tarifem uygun
  3. D

Nothing phone indirimi yardım

demin fiyatı 10kdan 12 yw cıktı ** 10dk da
  4. D

Nothing phone indirimi yardım

buradan alınır mı sizce satıcıya güvenilir mi ? https://www.teknosa.com/nothing-phone-1-128-gb-siyah-cep-telefonu-nothing-turkiye-garantili-p-780010378?utm_medium=product_page&utm_source=yandex_shopping&utm_referrer=https%3A%2F%2Fyandex.com.tr%2Fshopping
  5. D

10k telefon önerisi.

sa küçük kardeşime telefon alacagım maks 10k vermek istiyorum ne alabilirim
  6. D

Salelights dolandırıcılığı

Kartımı kapattırdım. Bankaya gitmem gerekiyor artık.Yeni kart aldığımda hesabımdan para alınmış olur mu sizce ? İnternet kullanımına kapatmak istedim ama güvenlik vb diyerek uzattılar konuyu yapamadım
  7. D

Müşteri temsilcisiyle görüştüm karti internet kullanımına kapatıp. İtirazda bulunacağım 1 saat içinde dönüş yapacaklar 1753648922 Para hala çekilmemiş. Pazartesi olması bekleniyor olabilir mi acaba ? Müşteri temsilcisi de bir saat içinde döneceğini söyledi ne yapmam lazım?
  8. D

kredi kartıyla ödeme yaptım. Yapıkredi
  9. D

müşteri temsilcisine ulaşıp mı yapmam lazım
  10. D

beyler ben bir hata yapıp asics sitesi sanıp bu siteden https://www.salelights.shop/mine.html alışveriş yaptım.Sitenin arayüzü asics sitesiyle tamamen aynı . Sonrasında dolandırıcı olduğunu farkettim. Ne yapmam lazım ? İptal etmem mümkün mü ?
  11. D

İNTERNETTE BANT DARALMASI MI VAR ? MİLLENİCOM TT ALTYAPISI

Millenicom kullanıyorum ve İnterneti kullanamıyorum, agda oturum açın diyor defalarca yaptım hala pon ışığı yeşil yanıp sönüyor
  12. D

Millenicom rezilligi

Delirdim la.İşimiz gücümüz var yapamiyoz , adamlardan haber de yok.Ne kadar bekleyecez böyle acaba.Baska firmaya geçsek onu da beklemek lazım kaldım öyle
  13. D

Millenicom rezilligi

Bu nasıl düzelecek peki. Bende de aynı durum var hatta hiç internet yok. İnatla müşteri temsilcisine bağlanmak istiyorum ama arıza kaydınız var diyorlar sadece dönüş de yok. Ne yapacağız
  14. D

Millenicom rezilligi

Ağda oturum acmami istiyorlar tekrar tekrar reset atıp oturum açmama rağmen internet yok.Musteri temsilcisi diye bir şey yok. Geri dönüş yok. Parasıyla kullanamıyorum.Onerisi olan var mı?
  15. D

Mavi Ekran Sürekli Mavi Ekran yiyorum

Masaüstüne gelemiyorum. Gelmeden mavi ekran veriyor
  16. D

Mavi Ekran Sürekli Mavi Ekran yiyorum

Aynı hata var ayrıca format bile atamıyorum, atmama izin vermiyor. Formatı nasıl attın?
  17. D

Mavi ekran ve boot atamıyorum

Hayır yapmadım, anakart üzerinde 2 ram vardi onlar tek tek denedim ramlerde sorun yok gibi gözüküyor. Bios reset nasıl yapılır bilmiyorum yarın yapmayı deneyeceğim
  18. D

windows 11 güncelledim pc çöküyor

Ramleri teker teker test ettim sorun yok. Masaüstüne bile gelemiyorum , win10 win11 yüklemeye çalıştım boot ekranın dil seçtiğim kısmı geçince yine mavi ekran veriyor. Sorun ne anlamadım.
  19. D

Ben ssdyi garantiye göndermeyi düşünüyorum
  20. D

Ben win10 ya da win11 kurmayı denedim ama orada bile mavi ekran alıyorum. Ne yapmam lazım
Geri