kanka yalan konuşuyorlar ss leri atayım mıAğda oturum acmami istiyorlar tekrar tekrar reset atıp oturum açmama rağmen internet yok.Musteri temsilcisi diye bir şey yok. Geri dönüş yok. Parasıyla kullanamıyorum.Onerisi olan var mı?
Bu nasıl düzelecek peki. Bende de aynı durum var hatta hiç internet yok. İnatla müşteri temsilcisine bağlanmak istiyorum ama arıza kaydınız var diyorlar sadece dönüş de yok. Ne yapacağızkanka yalan konuşuyorlar ss leri atayım mıbölgende arıza var diyor yalan sallıyor üzerinde gittikçe dökülüyor wpde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
youtube da 4k video açıyor ama başka hiçbirşey yapılmıyor 30 saattir böyle
Alıntıyı görüntüle
valla ne olursa olsun türk telekom alt yapısı kullanıyorsan türk telekoma mecbur kalıyorsun. Başka bakan eden olmuyo çünküBaşka firmaya geç. Neredeyse tüm firmaları kullandım. En sorunlulardan biriydi. Müşteri hizmetleri yok zaten.
yok knk çözümü bekliyoruz öyle boş boş fena sayıdırıyorum X te ucube firmayaBu nasıl düzelecek peki. Bende de aynı durum var hatta hiç internet yok. İnatla müşteri temsilcisine bağlanmak istiyorum ama arıza kaydınız var diyorlar sadece dönüş de yok. Ne yapacağız
çok pahalı abi ya 700 lira nedir 50 mbps internetevalla ne olursa olsun türk telekom alt yapısı kullanıyorsan türk telekoma mecbur kalıyorsun. Başka bakan eden olmuyo çünkü
Delirdim la.İşimiz gücümüz var yapamiyoz , adamlardan haber de yok.Ne kadar bekleyecez böyle acaba.Baska firmaya geçsek onu da beklemek lazım kaldım öyleyok knk çözümü bekliyoruz öyle boş boş fena sayıdırıyorum X te ucube firmaya
çok pahalı abi ya 700 lira nedir 50 mbps internete
bende aynı 2. gün devam ediyorDelirdim la.İşimiz gücümüz var yapamiyoz , adamlardan haber de yok.Ne kadar bekleyecez böyle acaba.Baska firmaya geçsek onu da beklemek lazım kaldım öyle