S

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• S
      skyyyyy, Oyunlarda (Valorant) Ani Ping Problemi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Evet biliyorum daha öncesinde yönetici olarak çalıştırarak kaldırmıştım. Belki başka bir şeyden de olabilir bilmiyorum
    • S
      skyyyyy, Oyunlarda (Valorant) Ani Ping Problemi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam sorunum çözüldü şuanda oyunda sabit 16 ping alıyorum hiçbir şekilde oynamiyor 😂 Gerçekten çok teşekkür ederim emeğine sağlık ❤️2 haftadır bundan...
    • S
      Hocam buraya telefon çektiğim fotolar neden yüklenmiyor anlayamadım çok büyük diyor boyutunu küçülttüğüm halde.Ag bagdastiricilarina geldiğimde zaten...
    • S
      Hocam tıkladığım zaman etkinleştir yazısi çıkmıyor. Anlayamadım WiFi ve Ethernet yok suanda fotoğrafı telefondan çekip yükleyemiyorum fazla büyük diyor...
    • S
      Evet hocam aynı internet 😅 VPN kullanmıyorum ama goodbyedpi kullanıyordum 1 hafta falan önce sildim diye hatırlıyorum bu ping çıkmaya başladığı zaman...
    • S
      Telefonda bu şekilde çıktı hocam sanırım biraz daha iyi? Windows internet ayarlarını mı sıfırlayayım
      • WhatsApp Image 2026-06-12 at 02.11.15.webp
    • S
      Evet hocam bufferbloat durumu varmış anladığım kadarıyla ama ne olduğunu anlayamadım. Benim anlamadığım durum şu eskiden bu durum yokken neden şimdi olmaya...
      • Ekran görüntüsü 2026-06-12 020343.webp
    • S
      öyle mi diyorsunuz hocam. Mesela pubg oynadığımda da sabit bir pingim yok 50 olan bingim 79 80 e çıkıp iniyor pubgde çok etkilemiyor bu durum ama valorantta...
    • S
      skyyyyy, Valorant düzenli ping sorunu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam sorunu çözebildiniz mi? Aynı sorundan muzdaripim
    • S
      skyyyyy, İnternet Sağlayıcılar kategorisinde Oyunlarda (Valorant) Ani Ping Problemi başlıklı bir konu açtı.
      Sabit olarak 100 Mbps bir internet hızım var 20Mbps uploadım var. Normalde bu hız hayli hayli yetiyordu bana. Ama anlayamadığım bir sebeple son 2 haftadır...
      • WhatsApp Image 2026-06-12 at 00.22.26.webp
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,223,305
Üyeler
198,531
Son üye
svyea