Arama sonuçları: *

1. S

Oyunlarda (Valorant) Ani Ping Problemi

Evet biliyorum daha öncesinde yönetici olarak çalıştırarak kaldırmıştım. Belki başka bir şeyden de olabilir bilmiyorum
  2. S

Hocam sorunum çözüldü şuanda oyunda sabit 16 ping alıyorum hiçbir şekilde oynamiyor 😂 Gerçekten çok teşekkür ederim emeğine sağlık ❤️2 haftadır bundan muzdariptim. Sanırım goodbyedpi ile ilgili bir sorun oldu ya da başka bir şey.
  3. S

Hocam buraya telefon çektiğim fotolar neden yüklenmiyor anlayamadım çok büyük diyor boyutunu küçülttüğüm halde.Ag bagdastiricilarina geldiğimde zaten hepsinde ünlem işareti var gizli aygıtları göster dedigimde ise 3 tane yeni şey geliyor ama hangisine tıklarsam tıklayayım sürücüyü guncellestir...
  4. S

Hocam tıkladığım zaman etkinleştir yazısi çıkmıyor. Anlayamadım WiFi ve Ethernet yok suanda fotoğrafı telefondan çekip yükleyemiyorum fazla büyük diyor boyutuna. Sürücüyü guncellestir cihazı devre düşük bırak cihazı kaldır donanım değişikliklerini ara ve özellikler çıkıyor
  5. S

Evet hocam aynı internet 😅 VPN kullanmıyorum ama goodbyedpi kullanıyordum 1 hafta falan önce sildim diye hatırlıyorum bu ping çıkmaya başladığı zaman. Windows ayarlarından ağır sıfırladım ve yeniden başlattım fakat suan WiFi veya Ethernet bağlantı sembolü bile gelmedi sürücülerle mi ilgilenmem...
  6. S

Telefonda bu şekilde çıktı hocam sanırım biraz daha iyi? Windows internet ayarlarını mı sıfırlayayım
  7. S

Evet hocam bufferbloat durumu varmış anladığım kadarıyla ama ne olduğunu anlayamadım. Benim anlamadığım durum şu eskiden bu durum yokken neden şimdi olmaya başladı? Şuanda türktelekomunverdiği modemi kullanıyorum fiber altyapısında
  8. S

öyle mi diyorsunuz hocam. Mesela pubg oynadığımda da sabit bir pingim yok 50 olan bingim 79 80 e çıkıp iniyor pubgde çok etkilemiyor bu durum ama valorantta etkiliyor malesef
  9. S

Valorant düzenli ping sorunu

Hocam sorunu çözebildiniz mi? Aynı sorundan muzdaripim
  10. S

Sabit olarak 100 Mbps bir internet hızım var 20Mbps uploadım var. Normalde bu hız hayli hayli yetiyordu bana. Ama anlayamadığım bir sebeple son 2 haftadır Valorant oyununda normalde pingim sabit 15 16 iken bir anda 30 40 50'ye hatta 80'e çıkıp iniyor. Bu durum paket lossa ve oyunda bir...
Geri