Teşekkürler hocam. Şuan orta vadede düşüncem var zaten. Görsel kaygı olmasa en mantıklı seçenek egea gözüküyor. Salt görsel olarak guiletta göz kırpıyor...
hocam 1 ay önce ben de bu kriterlerde araba bakıyordum ben tercihimi 2012 toyota auris 1.4 d4d den yana kullandım. Listendeki bütün arabaları kullandım veya...
Hocam bu yazdığın tüm arabalar bu bütçede alınmaması gereken arabalar.Bu paraya golf 7.5 40-50kere takla atmıştır.2.5 kasa focus bu paralar etmez.Astra h...
Giriş seviyesi b segmentlere çok para istiyorlar biraz daha ekleyip c hatcback daha mantıklı geldi en azından parasının hakkı diye düşündüm hocan
1785960691...
Hocam dediğiniz gibi puntoya o parayı vermektense c hatcback piyasası az olan modelleri almak daha mantıklı gibi geliyor. Henüz bi karar da vermedim orta...
C segmenti olması şart değilse skoda fabia, seat ibiza gibi kardeş modelleri de önerebilirim. 1.0tsi motor 3 silindirli olmasına rağmen makul bir tüketime...
Evet hocam yaz gelmeden önce 400-450 e temiz puntolar geliyodu, şimdi piyasası 550 civarı o yüzden bende biraz daha ekler parasının hakkı bi c hatcback daha...
Hocalarım yorumlarınız için teşekkür ederim. Aslında başlarda punto düşünüyordum ancak puntoların piyasası gereksiz şişmiş. Parasının ederi bu araçları...
alfalarda hava filtresi ön salıncağın üstünde konumlandırılmış durumda. yoğun su birikintisi olduğunda hava filtresinden su çekip motor kitleme ihtimali var...
Merhaba,
İlk araba için genellikle şehir içi kullanımda masraf açmayacak yakıtı ekonomik, max 200k km , c hatcback ne önerebilirsiniz? Aracın göze hitap...
Hocam aynı kulaklığı bende trendyoldan alıp beğenmemiştim. 2 kere iade için gönderdim ama hijyen dolayısıyla kabul edilmedi. 2.elden satmaya bak trendyolu...