@MEJA Hocam bonus flexiye de veriyor mu acaba 500₺?Ve herhangi bir kampanyaya katıl dememiz mi gerekiyor yoksa alışveris sonrası kendiliğinden mi bonus...
Merhaba,
Ürün:GamePower Nexa HE60
Klavyeyi yeni aldım 2 gündür kullanıyorum ancak pc kapalıyken ara ara klavye kendi kendine tuşa basıyor rgbleri yanıp...
Hiç mantıklı değil hocam. Aynı fiyata sıfır taksitli alırsın, sadece ramin 16 gb olur o da yeterli şimdilik. Boşuna 1 günü de yolda heba etmemiş olursun
2 aydır kullanıyorum 2 ölü piksel çıktı değişim ile uğraşmak istemedim, ıps glow çok az var. Genel olarak memnunum f/p. Ayağı sabit ve yükseklik ayarıda yok...
Hocalar tüm parçaları f/p toplamaya çalıştım elimden geldiğince. 2k ktc i de geçen ki indirimden aldım daha sonra karar veririm diye ancak 10 gündür karar...
Bikaç seneye zaten 2k için yüksek ayarlarda yeterli gelmeyebilir diye de düşünüyorum. Aklımda düz 9070 e veya 9060xt e de downgrade yapma düşüncesi var. Yt...
Merhaba,
7500f 9070xt 16g ram sistemim var. Ktc h25t7 1080p monitör ile beraber kullanıyorum. Ekstra olarak ktc h27t22c 2k monitör aldım ancak henüz...