@MEJA Hocam bonus flexiye de veriyor mu acaba 500₺?Ve herhangi bir kampanyaya katıl dememiz mi gerekiyor yoksa alışveris sonrası kendiliğinden mi bonus geldi size
Merhaba,
Ürün:GamePower Nexa HE60
Klavyeyi yeni aldım 2 gündür kullanıyorum ancak pc kapalıyken ara ara klavye kendi kendine tuşa basıyor rgbleri yanıp sönüyor. Bugün pc açıkken de oldu kendi kendine tuşlama yaptı. Sorun nedir bilgisi olan var mı? Klavyeyi beğendim ancak bu sorun canımı sıktı...
Hiç mantıklı değil hocam. Aynı fiyata sıfır taksitli alırsın, sadece ramin 16 gb olur o da yeterli şimdilik. Boşuna 1 günü de yolda heba etmemiş olursun
2 aydır kullanıyorum 2 ölü piksel çıktı değişim ile uğraşmak istemedim, ıps glow çok az var. Genel olarak memnunum f/p. Ayağı sabit ve yükseklik ayarıda yok o eksi yanı sadece, f80 ile kullanıyorum. Tavsiye ederim
Hocalar tüm parçaları f/p toplamaya çalıştım elimden geldiğince. 2k ktc i de geçen ki indirimden aldım daha sonra karar veririm diye ancak 10 gündür karar veremiyorum. Ek olarak 6,5k a fayda/değer olarak değecek mi o düşüncediyim sadece. 2k farkı belli oluyor diyen de var öyle aman aman fark yok...
Bikaç seneye zaten 2k için yüksek ayarlarda yeterli gelmeyebilir diye de düşünüyorum. Aklımda düz 9070 e veya 9060xt e de downgrade yapma düşüncesi var. Yt karşılaştırma Videoların da aman aman fark göremedim ancak tv den baktığım için videoya yanıltıcı olur diye düşünüyorum. Kullanıcı deneyimi...
Merhaba,
7500f 9070xt 16g ram sistemim var. Ktc h25t7 1080p monitör ile beraber kullanıyorum. Ekstra olarak ktc h27t22c 2k monitör aldım ancak henüz kutusunu açmadım. 2k monitör benim sistemim için şart mı, 1080p de hakkını veremiyor gibi hissediyorum. Ancak 1080p monitörümden de memnunum 1080p...