Arama sonuçları: *

• Users: JazzZ
  • Order by date
  1. JazzZ

Yardım 2k Monitörümü iade etmeli miyim?

Hocalar tüm parçaları f/p toplamaya çalıştım elimden geldiğince. 2k ktc i de geçen ki indirimden aldım daha sonra karar veririm diye ancak 10 gündür karar veremiyorum. Ek olarak 6,5k a fayda/değer olarak değecek mi o düşüncediyim sadece. 2k farkı belli oluyor diyen de var öyle aman aman fark yok...
  2. JazzZ

Bikaç seneye zaten 2k için yüksek ayarlarda yeterli gelmeyebilir diye de düşünüyorum. Aklımda düz 9070 e veya 9060xt e de downgrade yapma düşüncesi var. Yt karşılaştırma Videoların da aman aman fark göremedim ancak tv den baktığım için videoya yanıltıcı olur diye düşünüyorum. Kullanıcı deneyimi...
  3. JazzZ

Merhaba, 7500f 9070xt 16g ram sistemim var. Ktc h25t7 1080p monitör ile beraber kullanıyorum. Ekstra olarak ktc h27t22c 2k monitör aldım ancak henüz kutusunu açmadım. 2k monitör benim sistemim için şart mı, 1080p de hakkını veremiyor gibi hissediyorum. Ancak 1080p monitörümden de memnunum 1080p...
  4. JazzZ

Yardım KULAKLIK İADESİ Hakkında

Trendyol hocam, ürün havit gamenote h2039bg
  5. JazzZ

Hocam araştırdım ancak beklentilerimi karşılamadı, hiç mi şansım yok:(
  6. JazzZ

Merhaba, trendyoldan kulaküstü kulaklık satın aldım, beğenmediğim için iade etmek istedim. Hijyen açısından iade edemediklerini söylediler. Kutuyu açıp sadece deneyip geri gönderdim, satıcı haklı mı? Thh e başvursam sonuç alabilir miyim, bilgisi olan var mı?
  7. JazzZ

Yardım IEM KULAKLIK TAVSİYESİ

Hocam ayrıntılı yanıtınız için teşekkürler, wraithi youtube da baya gömen bir video vardı. 7hz zero ya daha yakınım şuan
  8. JazzZ

Akakçede en popüler 7hz zero gözüküyor, chat gpt de bunu önerdi. Önerileri bekliyoruz
  9. JazzZ

Merhaba, Iem kulaklık aranızda kullanıp da tavsiye eden var mı? Normal kulaküstü kulaklıklar kulağımı terletiyor. Iem kulaklığın ses kasma özelliği vs nasıldır, Önerebileceğiniz modeller var mı? Bütçe:2-2,5k
  10. JazzZ

Rekabetci Oyun İçin Oyuncu Kulaklığı Önerirseniz Sevinirim?

Hocam ben havit h2039bg sipariş vermiştim, 1700 e geldi bana. Sizce o nasıl? @darktower
  11. JazzZ

Yardım KULAKLIK ÖNERİSİ LÜTFEN

Bilgi sahibi olan var mı
  12. JazzZ

Yardım KULAKLIK ÖNERİSİ LÜTFEN

Merhaba, bütçe 1,5-2k. Üç model buldum aslında; -Havit fuxı h3(kablosuz ve fiyat olarak daha makul diye ekledim) -Razer blackshark v2(ps modeli ile normal model arasında fark var mı?) -Havit gamenote h2002 Hangi model daha mantıklı? Önerebileceğiniz farklı modelleride değerlendirebilirim...
  13. JazzZ

Ebayden 25 dolara 2.el ürün aldım mali müşavir mi tutmam gerekiyor

Gümrük müşavirliği şirketi bulman lazım hocam mali müşavirlik değil. vekaletiydi ardiyesiydi hizmet bedeliydi sana pahalıya patlar :(
  14. JazzZ

🔥İndirim 💥2 NİSAN GÜNCEL ! 6899 TL KTC H27T22C 2K 180Hz (OC 200-210HZ) 1Ms IPS Monitör💥

Hocam 14 gün içinde cayma hakkı elektronik ürünlerde kutu açılıncaya kadar değil mi ben mi yanlış biliyorum
  15. JazzZ

Öneri 2K MONİTÖR TAVSİYE/ Bütçe 7-9k

Hem hikayeli hemde rekabetçi oyunlar
  16. JazzZ

Hocam bu va sanırım, oyun odaklı kullanacağım için ıps düşündüm ben. Ktc H27T22C tek alternatif midir
  17. JazzZ

@Tayfunns hocam, yeşillendirebilir misin
  18. JazzZ

Merhaba, 2k ve ıps panel istiyorum. Bütçe 7-8k. Farka değecek ise 9k a kadar çıkabilirim. Karta taksit olayından ötürü hepsiburadadan almam gerekiyor. Birkaç model buldum, bu modeller nasıl? Tavsiye edebileceğiniz farklı model var mıdır? KTC 27'' H27T22C 180Hz 1ms (Hdmı+Displayport) 2560 x...
  19. JazzZ

Çözüldü✓ FAZEON X27F180QP MONİTÖR ALDIM HASARLI ÜRÜN GELDİ

Servisden iade/değişim raporu geldi bende hepsiburadaya ilettim. Ürün stokta yok, para iadesi teklif ederlerse benzer bi monitörü daha pahalıya almam gerekir. Hb dan kupon talep edeceğim
  20. JazzZ

❌İndirim Bitti! Fazeon X27F180QP 27" 0.5 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü

https://forum.donanimarsivi.com/konu/fazeon-x27f180qp-monitor-aldim-hasarli-urun-geldi.1209555/ Bana kusurlu ürün göndermişlerdi, değerlendirmeniz için almak isteyen arkadaşların bilgisine
Geri