Arama sonuçları: *

• Users: Frknf
  • Order by date
  1. F

Öneri 2K MONİTÖR TAVSİYE/ Bütçe 7-9k

Hem hikayeli hemde rekabetçi oyunlar
  2. F

Hocam bu va sanırım, oyun odaklı kullanacağım için ıps düşündüm ben. Ktc H27T22C tek alternatif midir
  3. F

@Tayfunns hocam, yeşillendirebilir misin
  4. F

Merhaba, 2k ve ıps panel istiyorum. Bütçe 7-8k. Farka değecek ise 9k a kadar çıkabilirim. Karta taksit olayından ötürü hepsiburadadan almam gerekiyor. Birkaç model buldum, bu modeller nasıl? Tavsiye edebileceğiniz farklı model var mıdır? KTC 27'' H27T22C 180Hz 1ms (Hdmı+Displayport) 2560 x...
  5. F

Yardım FAZEON X27F180QP MONİTÖR ALDIM HASARLI ÜRÜN GELDİ

Servisden iade/değişim raporu geldi bende hepsiburadaya ilettim. Ürün stokta yok, para iadesi teklif ederlerse benzer bi monitörü daha pahalıya almam gerekir. Hb dan kupon talep edeceğim
  6. F

🔥İndirim Fazeon X27F180QP 27" 0.5 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü

https://forum.donanimarsivi.com/konu/fazeon-x27f180qp-monitor-aldim-hasarli-urun-geldi.1209555/ Bana kusurlu ürün göndermişlerdi, değerlendirmeniz için almak isteyen arkadaşların bilgisine
  7. F

Hocam bende kutunun içine not bıraktım. Kusurlu ürün şeklinde rapor vermelerini. İnşallah talep ettiğim gibi rapor verirler. Dönüş gelirse burdan bilgi veririm 1771876923 Böyle bir senaryoda hakkımı aramak için thh dışında bir yol var mı? Fazeon bilimdik bir marka değil belki ama hepsiburada...
  8. F

Hepsiburada G5F olduğunu söyledi, verdikleri numara servispoint ama. Bende anlamadım aynı servis olabilir
  9. F

Şans işi hocam teknoloji, ilk defa sistem topladım bunun heyecanı ve acemiliğine veriyorum ben
  10. F

Video kaydı var. Hb’a bunu söylediğimde sonradan da paketleyip video kaydı almış olabileceğim söylendi. O yüzden şüphelendim yani alışveriş yaparken hb a güvenmiştim ancak o 14 günlük süre de ürünü denemem talihsizlik oldu sanırım
  11. F

Hayır yoktu
  12. F

Kullanıcı hatası deme ihtimalleri var mı? 14 günlük süre içerisinde denemedim belki ama açtığım gün farkına vardım kusurlu ürün olduğunun
  13. F

Merhaba, Ürünü 28 kasımda 5300₺ e aldım. Ürün ertesi gün elime ulaştı ancak diğer pc parçalarımı tamamlamadığım için ürünü açmadan kutusunda muhafaza ettim. Kutu açılımını da 14 Şubat cumartesi günü yaptım sistemi kurdum monitörü bağladım. Ekran da 2 tane mavi çizgi çıktı, 3 oldu, 1 e düştü...
Geri