Arama sonuçları: *

1. D

Crhome donma sorunu

merhaba arkadaşlar kasam 7700xt ryzen 5 5600 32 ram 1tb ssd var bazen cs 2 falan oynuyorum ama çok yoğun değil sorun pc açılınca crhome giriyorum ve donuyor bazen sizce neden olabilir ?
  2. D

Türk telekomdan 250 TL Petrol Ofisi Kuponu

Göremedim ben hocam nerde
  3. D

❌İndirim Bitti! Philips 5500 Serisi LatteGo Tam Otomatik 9919 TL

THT sen bir şey çıkar mı eminmisiniz
  4. D

İptal edildi fakirin yüzü gülür mü
  5. D

Çektim bir tane umarım iptal edilmez
  6. D

🔥İndirim Türk Telekom'dan Oyun Kodu Alarak Amazon Çeki Kazanma Rehberi

ne çetfeilli işmiş yoruldum yaparken
  7. D

KASAMI KAÇA SATMALIYIM

Merhaba arkadaşlar am 4 ten am 5 e geçmek için sistemimi satıyorum kaçtan koymaliyim ilana 1745940858 Arkadaşlar bu sisteme ek olarak artic freezer 34 hava soğutucusu ve 2x8 GB ram var
  8. D

Bakım sonrası ekran gelmiyor

bende termal macun değişimi sonrası mavi ekran aldım arkadaşların dediği gibi soğutucu güç kablosunu çıkartıp yeniden taktım ramleri çıkarıp temizleyip tekrar taktım düzeldi
  9. D

yurtdışı alışveriş

merhaba arkadaşlar almanyadan ürün getirtme şansım var sizce ne alsam daha mantıklı olur? biraz araştırma yaptım ancak bir çok şeyde %20 fark oynadığı için mantıklı bir şey bulamadım iphone telefon hariç
  10. D

❌İndirim Bitti! Taahhütü olmayan kaçırmasın(Turkcell paket)

Acaba yeni bir numaramı alsam taahudun bitmesine 38 gün var şu an turkcelim 10gb 1000dk 275tl ödüyorum
  11. D

PETROL OFİSİ KAMPANYASI

zaten tırcılar daha çok yapıyor hocam :D
  12. D

PETROL OFİSİ KAMPANYASI

istasyon için artı puan demek buda bize ayda 1250 tl market çeki olarak geri dönüyor yani bizde kazanmış oluyoruz aynı zamanda her yaptığımız için değil bu arada istasyon puanının yüksek olması lazım
  13. D

PETROL OFİSİ KAMPANYASI

ben günde onlarca kişiye bu uygulamayı yapıyorum yinede siz bilirsiniz
  14. D

PETROL OFİSİ KAMPANYASI

ebn yine faydalanmak isteyen olursa bilgilendiriyim dedim kardeşim 1720347727 yapmayan varki öyle yazdım hocam
  15. D

PETROL OFİSİ KAMPANYASI

Merhaba arkdaşalar bir kampanyadan bahsedeceğim ben petrol ofisi istasyonunda çalışıyorum sizinde faydanıza olması için konuyu açtım çünkü kampanya dan haberi olmayan olabilir 10 Haziran – 10 Ağustos 2024 tarihleri arasında Petrol Ofisi mobil uygulamasına kaydolup yapacağınız yakıt...
  16. D

🔥İndirim Levi’s/Puma Tişört 402/376₺

Teşekkürler
Geri