❌İndirim Bitti! Philips 5500 Serisi LatteGo Tam Otomatik 9919 TL

3-5 tane olsa sessizce alırsın da birader 2k stok varmış yani bunun mali yükünü tahmin etmeye gerek yok.
Daha önce hb üzerinden böyle 900 liraya falan alan vardı o bile yarım yamalikti kısıtlı stoktu kiminin kargoda iptal ettiler kimini arayip geri iade edin falan demişlerdi.
Yani insanları ugrastiriyorlar, 900 lira sadece su filtresinin fiyatı şuan. 9 bin olabilir mi dedim ben de alabilirdim de almadım dün. Muhtemelen bazıları tüketici hakem heyetine başvuracak Trendyol baya uğraşır gibi az sayı değil 2 bin stok.

Yani insanları ugrastiriyorlar, 900 lira sadece su filtresinin fiyatı şuan. 9 bin olabilir mi dedim ben de alabilirdim de almadım dün. Muhtemelen bazıları tüketici hakem heyetine başvuracak Trendyol baya uğraşır gibi az sayı değil 2 bin stok.
THT sen bir şey çıkar mı eminmisiniz

Gelmeyeceği bariz belli idi 20k lık ürün 9k ya satılır mı hiç nerede gördünüz :D

thh başvuran ret yer piyasanın yarı fiyatı, hadi bi ihtimal ret yemedin trendyol karşı dava açacak. ret yerseniz sizin için daha iyi yani

ee kupon nerde oda yok başka satıcı olsa adamın donuna kadar soyarlar

3000 serisini cok takıp ettim 13k lara dustu sadece :)) birde 3k üstü seriler nerdeyse aynı cok bi farkları yok

Türkiye'nin en büyük ticaret hacmi olan e-ticaret sitesisin ama özür bile dilemiyorsun :/

187tlye 3tane monitör aldım neden olmasın :D
1762179482018.webp

şu muydu dfghhdfgjfdg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,861
Üyeler
183,786
Son üye
salvira